18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Bociek 2014-02-12, 1:39 3
krzysklin napisał/a:

@baran lewacki powyzej:

To nie jest jeszcze uksztaltowany czlowiek, ale to juz jest zycie.

To nie myj łap mydłem antybakteryjnym itp itd.

Good evening, idiot hookers.
Zgłoś
bimbastah 2014-02-12, 1:45 5
croyna napisał/a:

do Ciebie i reszty, która uważa, że w pierwszych miesiącach to tylko "zlepek komórek". Teraz zniszczę Wam dzieciństwo i pogląd na świat - my wszyscy jesteśmy zlepkami komórek! A od jakiej ilości komórek już jest się niby człowiekiem? Miliona? Miliardów? 100 miliardów? Nie ma takiej granicy. Dlatego człowiekiem się jest, najbezpieczniej można przyjąć, od pierwszego podziału - gdy komórki są dwie.

Moim zdaniem człowiek zaczyna być człowiekiem kiedy ma świadomość swojego istnienia i świadomość swego otoczenia,a ciężko żeby kilka komórek albo nawet płód taką świadomość posiadał,dziecko/noworodek już owszem.
Zgłoś
phantasmagoria 2014-02-12, 2:11 1
To nie jest człowiek, To nie jest kobieta...

phantasmagoria, sleep well
Zgłoś
witmac 2014-02-12, 2:14 7
Znowu kurwa to prawicowe pierdolenie. To jest sadistic a nie mworgpl. Boli Cię zabijanie płodów? Idź na kwejka, boli Cię ten babochłop? No cóż, nie jesteś sam. Btw jeśli ten babochłop to grodzka to należy do partii liberalnej a nie skrajnie lewicowej.

Na dosranie: Czym się rózni martwy płód od kiełbasy? Kiełbasa mnie nie podnieca.
Zgłoś
!Timon 2014-02-12, 2:15 3
@bimbastah

No właśnie nie. Noworodek nie ma takiej świadomości. Czyli co? Można zawekować?

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Tazz 2014-02-12, 3:30 6
witmac napisał/a:

Znowu kurwa to prawicowe pierdolenie. To jest sadistic a nie mworgpl. Boli Cię zabijanie płodów? Idź na kwejka, boli Cię ten babochłop? No cóż, nie jesteś sam. Btw jeśli ten babochłop to grodzka to należy do partii liberalnej a nie skrajnie lewicowej.

Na dosranie: Czym się rózni martwy płód od kiełbasy? Kiełbasa mnie nie podnieca.

Tylko użytkownicy kwejka o lewaku wiedzą tyle, że jest to zamiennik cwela w gimnazjum.
Ogólnie wkurwia mnie zachowanie ludzi, które polega na zasadzie mniejszego zła i podporządkowaniu się koniecznie pod coś, po co mówić, że jest się za lewicą czy prawicą skoro się nie zgadza w 100% z ich poglądami? powinno się iść równo murem i mówić, że się nie jest ani za tym ani za tym i naginać ich chujowe pomysły. A co do sporu czy można skrobać czy nie to kurwa nie mam zielonego pojęcia dlaczego każdy chce o tym decydować za innych? Jeżeli kobieta w ciąży chce usunąć to powinna mieć taką możliwość (ofc z jakimiś normami). Może i użyje zwrotu którego używają te pierdolnięte feministki, ale ludzie mam wrażenie, że chcą z kobiet w ciąży zrobić inkubatory! Znam masę młodych dziewczyn, które urodziły i żyją za granicą bo w polsce by nie miały jak żyć normalnie, a więc nie dość, że przyrost naturalny nadal leży to jeszcze ta młoda dziewczyna która mogła studiować i potem pracować w polsce też spierdala wiec same minusy, gdzie tu sens, gdzie tu logika

-Tazz Suplex~
Zgłoś
GhostRider32 2014-02-12, 9:56
Śmierć człowieka orzeka się po śmierci mózgu, więc moim zdaniem o człowieku można mówić, kiedy jest już ukształtowany mózg.

C63 AMG, YS3D Viggen, Punto 2.0l Turbo
Zgłoś
mare30ks 2014-02-12, 10:15 1
Tazz napisał/a:

Oboje się wyzywacie od lewaków

to taka moda ostatnio, uniwersalna obelga, dobra na wszystko

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Ceembe 2014-02-12, 10:41
Do pewnego momentu to nie jest człowiek i tyle.
Zgłoś
!Timon 2014-02-12, 10:43 1
@Ceembe

Co to jest "pewien moment"?

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Daii 2014-02-12, 11:28
@up Ile ludzi tyle opinii kiedy się tak na prawdę zaczyna. A ja wyrobiłam sobie takie zdanie w oparciu o poglądy kilku filozofów z różnych epok, którzy rozważali coś takiego jak "wartość życia". Mianowicie - każde stworzenie ma pewną, określoną wartość życia. Moim zdaniem, wartość życia jakiejś ludzkiej komórki, czy też płodu, nie jest wyższa, niż wartość życia np. zwierząt, które normalnie zabijamy. Tak więc resztę można sobie dopowiedzieć. Jestem ateistką i za aborcją w określonych przypadkach.
Zgłoś
K................s 2014-02-12, 11:35
Ach lewaki.
Ale jak wam żona/dziewczyna poroni, gdy będziecie chcieli mieć dziecko to będzie Boże dlaczego???Łojeju za co itd.
Zgłoś
maderfakermen 2014-02-12, 12:00 4
Kutaraksis napisał/a:

Ach lewaki.
Ale jak wam żona/dziewczyna poroni, gdy będziecie chcieli mieć dziecko to będzie Boże dlaczego???Łojeju za co itd.

stwierdzam, że jesteś głupszy od umazanego gnojem gumofilca...
Zgłoś
Max Ibuprom 2014-02-12, 12:30
Nie decydować za innych peirdoleni faszyści, tyle....
Zgłoś
mleki 2014-02-12, 14:08 2
Max Ibuprom napisał/a:

Nie decydować za innych peirdoleni faszyści, tyle....

To dlaczego kurwa która dała dupy albo była za głupią pindą żeby kondoma założyć ma decydować o życiu jej nienarodzonego dziecka, nie chcesz mieć dziecka? To się kurwa zabezpieczaj, nie ruchaj albo ruchaj tylko w dni nie płodne. To nie my chcemy decydować za kobiety bo to one same decydują o tym z kim, kiedy, gdzie i jak uprawiają sex.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów