Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przyjdę ci do domu i będę darł ryj jak te głupie pizdy. Jak sie wkurwisz i bedziesz chciała mnie wypchnąć to zadzwonię na policje, że mnie obmacujesz. Kurwe z logiki robisz czy na kafelki upadłaś podczas porodu?
O ile znam waszą religię, to to dom Boga, a nie księdza, ani dziada, który chciał sobie pomacać. O ile znam waszą religię, to rówież od XiX wieku obowiązuje dogmat nieomylności papieża. Więc jak mówi ex cathedra, że każdy może wchodzić i nikogo nie można wyrzucić to wie, co gada, bo jest pod natchnieniem Ducha Świętego. Żeby ateistka musiała religii uczyć
O ile znam waszą religię, to to dom Boga, a nie księdza, ani dziada, który chciał sobie pomacać. O ile znam waszą religię, to rówież od XiX wieku obowiązuje dogmat nieomylności papieża. Więc jak mówi ex cathedra, że każdy może wchodzić i nikogo nie można wyrzucić to wie, co gada, bo jest pod natchnieniem Ducha Świętego. Żeby ateistka musiała religii uczyć
Waszą? Ale ja nie chodze do kościoła to jaką? Dobra lewaku, to inny przykład - jak przyjdziesz do biblioteki i zaczniesz drzeć pizde z transparentem typu "palić książki" to jak myślisz , jak zareagują osoby w bibliotece? A biblioteka jest również dla wszystkich... dostały by buta na ryj a tutaj tylko je wypchnięto i wyśmiano. Lewaki dajcie już sobie spokój, bo wasz poziom to dno i kilometr mułu - i zawsze taki był, dlatego nigdy nic nie osiągneliście.
Zajebiście, że ustawa o mutantach weszła w życie. Już za rok na sadolu będziemy mieć foty człowiekopodobnych zdeformowanych osobników dogorywających w inkubatorach i nagonkę, że bezmózgi cyklop zabiera inkubator, który mógłby uratować normalne dziecko . XD Wincyj , Wincyj
Jak można być tak głupim i w sprawie, która w 2020 jest głośniejsza medialnie niż COVID-19, a w ostatnich dniach jest tematem numer jeden, nie wiedzieć, że nie weszła w życie żadna ustawa dot. planowania rodziny, a jedynie TK orzekł, że wskazany im do analizy fragment ustawy z 1993 roku nie jest zgodny z Konstytucją RP?
Trzeba być upośledzonym w stopniu uprawniającym do otrzymywania renty, aby nie znać tej sprawy.
Dlaczego nazywasz je kurewkami i życzysz śmierci? Swoją matkę tak również nazwiesz i będziesz jej życzył śmierci gdy ciebie zdenerwuje?
Wszystkie kobiety, które nie lubisz nazywasz kurewkami?
Ja się domyślam dlaczego, bo też tak uważam. Wszystkim marksistom trzeba życzyć chyżej utylizacji, najlepiej w przydrożnym rowie z wapnem, bo nie ma większego ścierwa na tej planecie od marksistów. Dlatego jak jesteś członkiem Antify, aktywistą LGBT, eko-aktywistą, komunistą, socjalistą czy innej maści marksiśtą , to weź idź i się zabij czym prędzej i zrób ludzkości dobry uczynek, bo niestety życie marksisty to nic innego od życia pijawki - pasożytnictwo połączone z przenoszeniem wirusów. Do utylizacji.
Jesteście OHYDNI. Zachowujecie się jak osoby niespełna rozumu.
Nie potraficie normalnie się wypowiadać. Wasza mamusia was nie nauczyła kultury? Jak was wychowała?
Wobec czerwonej zarazy nie stosuje się kultury tylko but na ryj, strzał w łeb i rów z wapnem, bo przeciw komunistom wysyła się armię z zadaniem zabicia wroga, a komuniści są wrogiem całej ludzkości i od ponad stu lat panoszą się po świecie niszcząc kraj za krajem. Nie ma ani jednego kraju, gdzie komuniści stworzyli krainę szczęścia i dobrobytu. Są tylko takie, gdzie mordowano i okradano ludzi.
To organizatorki o tym decydują. Bardzo mądre kobiety.
mądre może jędrne do ruchania i skrobania
Jesteście OHYDNI. Zachowujecie się jak osoby niespełna rozumu.
Nie potraficie normalnie się wypowiadać. Wasza mamusia was nie nauczyła kultury? Jak was wychowała?
Ale „wypierdalać” okrzyki to jest kurwa kultura i wychowanie
Ty nie wiesz do kogo mówisz pajacu.
A ty wiesz, ośle jebany?
ja mam jedynie bekę właśnie z podludzi takich jak ty, którym się wiele wydaje, a są zwykłymi kukoldami życia.
Ja rozumiem gdybyś to powiedział raz czy dwa, ale nie pod każdym postem z uporem sfrustrowanej cioty Jesteś jakimś czarnuchem zapierdalającym za minimalna krajowa i brudasem szukającym na yt odpowiedzi na dręczące pytania, wiec japa. Właśnie ty jesteś kukoldem. Myślisz ze Chad wożący się AMG wylewałby żale w necie i obrażał wszystkich naokoło? xD
Joerg Haider byl mocno prawicowy i religijny,a po latach okazało się że ciepły.
Piwniczak już mnie na randkę w 4 oczka zaprasza :
Chcesz, to możemy się spotkać w 4 oczy
A wiesz Justynko , skoro tak chcesz pouczać, ile obwarowań i w jakich sprawach ma nieomylność papieża? I nie, nie jestem za kościołem, chociaż kilka razy mnie zaskoczyli, nie powinni być finansowani z budżetu, kto uważa się za katolika powinien dobrowolnie zgodzić się na podatek na rzecz swojej parafii.
Aaa czyli jak kościół ma realny wpływ na myślenie ułomnych ludzi, którzy mają prawa wyborcze i gówno jest im wlewane do głowy przez księży to wszystko gra, ale jak ktoś jest przeciwko temu to już źle, no tak robienie kurwy z logiki xd
Sianie propagandy w kosciolach wszystko gra sprzeciwianie się temu w kościele to jest bycie pustakiem.
Stosowanie siły fizycznej przez losowego Janusza kiedy druga osoba tylko mówi wszystko dobrze.
Jeżeli dla Ciebie jest to robienie kurwy z logiki to twoje logiczne myślenie jest na bardzo niskim poziomie.
Bydło to są ludzie, którzy użyli siły, bo nie podobały im się słowa, które były używane, jebane zwierzęta brak argumentów więc atak fizyczny.
dalej kurwa nie rozumiesz... Chuj cie kurwa obchodzą ci ludzie w kościele. Nie lubisz to nie chodż. Głupia cipo. Ludzie powinni zajmować sie nauką i odkrywaniem świata. Podludzie którzy maja chujowe geny same wyginą. Przykro to mówić ale taka prawda. Ja akurat jestem zdrowym samcem więc się ciesze. Wybierajcie zdrowych osobników a chorym nie pozwólcie się rozmnażać. COVID nam pomoże.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów