fajne, ciekawe czy utrzyma kieliszek w powietrzu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jednak nauka może być fajna
piwo za tytul! lepiej bym tego nie nazwal
Nie chciało mi się słuchać, ale pewnie zamrożony krążek to nadprzewodnik, a one maja takie odchyły w polach magnetycznych.
j2m2 napisał/a:
a perpetuum mobile z tego by nie można zrobić?
Niet, bo to musi być nieźle schłodzone
Zwykla Lajza napisał/a:
To jednak nauka może być fajna
ta tylko w szkole specjalnie ja obrzydzaja zebys potem byl debilem i zapierdalal na linii produkcyjnej:/
Jeśli interesują Was takie rzeczy, to to też Wam się spodoba facebook.com/Eksperymentuj
ciekawe jak to wytlumacza katoliki?! zapewne to dzielo szatana czyli nauki broncie krzyza JP....2 hahaha
@Prozac Zastanawiam się czy nauka WYTŁUMACZA Twój przypadek, bo z taką głupotą to tylko w Bogu nadzieja...
KULTYWATOR napisał/a:
@Prozac Zastanawiam się czy nauka WYTŁUMACZA Twój przypadek, bo z taką głupotą to tylko w Bogu nadzieja...
mna sie nie martw watykanczyku! lepiej rob miejsce w brzuchu na niedziele bo pewnie na kleczkach bedzie sz zarl swojego bozka z lapy faceta w sukienco ktory sie trzepie ta sama lapa! ;-D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów