Nie zawsze można wygrać z grawitacją. Szczególnie, gdy leci taka skoczna nuta, a ktoś złośliwie poustawiał wszędzie wokół meble. Wtedy o wypadek przy zabawie nietrudno. Na szczęście na kanapie czuwa ogorzały kolega gotów w każdej chwili pospieszyć z pomocą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzień jak co dzień
Już tam nie mieszkają, a gdzie poszli, nic nie wiadomo. Może wrócili na meline.
To jest materiał tego pato streamera co zaprasza bezdomnych na libacje i nagrywa? Przy okazji poniza i krzywdzi?
C0C0JUMBO napisał/a:
To jest materiał tego pato streamera co zaprasza bezdomnych na libacje i nagrywa? Przy okazji poniza i krzywdzi?
Wynajął im mieszkanie zdaje się że na miesiąc, tylko po to, by robić codziennie pato streamy z nimi. Chuj w ten hajs jaki uzbierał przez ten miesiąc, ale tak, to on.
Tutaj coś więcej do poczytania: polsatnews.pl/wiadomosc/2022-01-19/interwencja-rafal-s-sprowadza-bezdo...
Pralpunkt napisał/a:
Kolejni wyborcy PiS huje zajebane
Wnioskujesz pewnie po tym, że jest impreza, a tu jeden drugiemu nie wylizuje odbytu tak jak u was?
janlew napisał/a:
Wnioskujesz pewnie po tym, że jest impreza, a tu jeden drugiemu nie wylizuje odbytu tak jak u was?
Ale się Pisowiec wzburzył...idź do proboszcza że skarga
]To jest materiał tego pato streamera co zaprasza bezdomnych na libacje i nagrywa? Przy okazji poniza i krzywdzi?
Powiedz lepiej jak cię w dupe wyruchał cwelu
Powiedz lepiej jak cię w dupe wyruchał cwelu
Wygląda trochę jak mój pokój w akademiku, tylko nie streamowaliśmy
Pralpunkt napisał/a:
Ale się Pisowiec wzburzył...idź do proboszcza że skarga
Konfederata prędzej, ale i to nie do końca. No ale dla was to wszystko jedno, jak i dla mnie całe lewackie ścierwo też do jednego wora idzie.
ten w łóżeczku jaki leniwiec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów