Dowód że matematyka wpierdziela się wszędzie mimo że dużo ludzi jej nienawidzi (mowa o polonistach, ale kto tam by się przejmował przyszłymi i obecnymi bezrobotnymi

)
JBC nie mój film:
Dodatkowo filmik ładnie wykonany:
Uwaga ateiści i wierzący, nie kłóćcie się w komentarzach bo ci drudzy i tak racji nie mają.
Jak było to wiecie co z tym zrobić
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli od dziś modlimy się do Fibonacciego.
N................s
2014-01-05, 23:19
matematyka to c🤬l
a algebra i geometria to c🤬j i p🤬da
^^ nienawidze matmy

zle wspomnienia z gimbazjum
Ja p🤬le, mam taką w c🤬j ochotę zaj🤬 autorowi tematu w ten jego cfaniacki ryj za to że p🤬li o tych polonistach i wierzących. Wk🤬iłeś mnie człowieku, jadę ci wp🤬lić.
b................o
2014-01-05, 23:19
No aż się zarejestrowałem. Filimiki ciekawe, ale po cholerę ten idiotyczny, dodatkowy, opis? No aż zagotowałem, jestem prawie-polonistą i jestem ogromnym fanem matematyki. Umiem nawet dodać ceny przy zakupach i może nie napisałbym rozszerzenia na 100%, ale na pewno dałbym radę znośnie zdać. Dolnego podpisu nawet nie mam ochoty komentować, bo to marna prowokacja. Maści na ból dupy nie potrzebuję - smaruję po każdej wizycie w galeriach handlowych, jeśli nie mam słuchawek na uszach.
N................s
2014-01-05, 23:20
ale fajny filmik, nareszcie cos nowego. ostatnio same k🤬a p🤬lenie o muzulmanach itp itd
W................l
2014-01-05, 23:23
obejrzałęm całe, polecam! warto się czasem odchamić! mnie to bardzo zaineresowało może dlatego, że jetem na prfofilu matematycznym i w tym roku pisze rozszerzoną maturę z matematyki.
k................1
2014-01-05, 23:23
uczmy się matematyki, tylko po to żeby zrozumieć taki filmik jeżeli byśmy w życiu na niego trafili
i................g
2014-01-05, 23:27
ten drugi filmik był ale dzięki niemu, niektórzy mogą jeszcze lepiej zrozumieć złotą proporcje
h................s
2014-01-05, 23:28
Końcowy fragment filmu jest podważeniem tego wszystkiego, o czym mówi autor. Dziekuję, dobranoc.
F................6
2014-01-05, 23:35
Bóg pewnego dnia zstąpi i was rozp🤬oli ateisty gupie!!! Aaahahahaha!!! Nie bez powodu jest tam liczba 666 i jej wpasowywanie się w złotą proporcyje!! diabel wami manipuluje!
Tak tak, długość penisa równa się długości kciuka, suma podstawy równa się kwadratowi obu ramion i tak dalej. Takich "stosunków" jest pełno...
r................y
2014-01-05, 23:44
@xjan
Specjalnie cofnąłem filmik bo też to zauważyłem:-)
c................7
2014-01-05, 23:45
Matrix jest bliżej niż nam się zdaje