Dowód że matematyka wpierdziela się wszędzie mimo że dużo ludzi jej nienawidzi (mowa o polonistach, ale kto tam by się przejmował przyszłymi i obecnymi bezrobotnymi

)
JBC nie mój film:
Dodatkowo filmik ładnie wykonany:
Uwaga ateiści i wierzący, nie kłóćcie się w komentarzach bo ci drudzy i tak racji nie mają.
Jak było to wiecie co z tym zrobić
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polonisci? A kto cie tumanie uczyl w szkole polskiego?
Lepiej wpierdziel wszystkich do jednego wora i mow o HUMANISTACH... bo chyba o to ci chodzilo...
b................a
2014-01-05, 20:45
YaNecki napisał/a:
Polonisci? A kto cie tumanie uczyl w szkole polskiego?
Lepiej wpierdziel wszystkich do jednego wora i mow o HUMANISTACH... bo chyba o to ci chodzilo...
Dla mnie to jedno i to samo
Gość mówi o interdyscyplinarności, o tym jak matematyka łączy się ze wszystkimi dziedzinami życia, a ty w opisie zaczynasz durną gimbazjalną wojnę między humanistami a ścisłowcami. Dla mnie człowiek powinien być naprawdę dobry w jednej dziedzinie, którą lubi i na której może zarabiać oraz jak najlepszy we wszystkich innych dziedzinach, na tyle na ile mu wystarczy czasu. Jak umiesz zaprojektować most, a nie potrafisz napisać spójnego logicznie tekstu poprawną polszczyzną to dalej jesteś debilem i tu nie chodzi o to jakie masz perspektywy tylko o to jaki typ człowieka sobą reprezentujesz.
Zmieńmy temat. Mahomet to ciota i c🤬j. Kto się zgadza?
n................s
2014-01-05, 22:57
zauważyliście, że zawsze filmik na ciekawy temat ma 24 minuty i nie da się tego oglądać?
necroboss napisał/a:
zauważyliście, że zawsze filmik na ciekawy temat ma 24 minuty i nie da się tego oglądać?
Lepiej facebooka odświeżać co dwie minuty, no nie?
xjan
2014-01-05, 23:00
16:50 jakim cudem 1,618+0,618=5 ? Chyba ktoś to w c🤬ja leci. Dużo przykładów naciąganych z naturą i proporcjami ciała też.
Aż musiałem się zalogować. Obejrzyjcie sobie film Pi , reżyserii Darren Aronofsky.
s................r
2014-01-05, 23:01
boska proporcja to prawda, tylko nie wiadomo dlaczego nazywa się boska, mogłaby być np. stystyczna proporcja
i nikt by się nie spuszczał nad tym tematem
chociaż statystyczna......
b................a
2014-01-05, 23:08
Ptoon napisał/a:
Gość mówi o interdyscyplinarności, o tym jak matematyka łączy się ze wszystkimi dziedzinami życia, a ty w opisie zaczynasz durną gimbazjalną wojnę między humanistami a ścisłowcami. Dla mnie człowiek powinien być naprawdę dobry w jednej dziedzinie, którą lubi i na której może zarabiać oraz jak najlepszy we wszystkich innych dziedzinach, na tyle na ile mu wystarczy czasu. Jak umiesz zaprojektować most, a nie potrafisz napisać spójnego logicznie tekstu poprawną polszczyzną to dalej jesteś debilem i tu nie chodzi o to jakie masz perspektywy tylko o to jaki typ człowieka sobą reprezentujesz.
A widzisz tu jakąś wojnę? No własnie. Ale jak już będzie to miło będzie poczytać.
A reszta twojej wypowiedzi kupy się nie trzyma.
S................i
2014-01-05, 23:10
Oby więcej takich tematów. Piwo oczywiście.
i................y
2014-01-05, 23:12
Fajna nuta w drugim filmiku. Podlinkowałby ktoś jakieś podobne?