📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ładne, więc leci bro, ale to Fake, niemiec by raczej nie grał w baseball
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
żołnierz pedał ;d
super, jest piwko
super Polski portal i kolejny chamburger który z upartością Kaczyńskiego nie przetłumaczy na Polski skoro znasz język to łaskawie przetłumacz ale nie ty będziesz uczył tych tępaków co nie znają języka
UP
Słabo zrobiona perspektywa, a nie obrzyny.
Śmierć to nie koniec. Śmierć jest jedynie kolejną ścieżką, którą wszyscy musimy podążyć.
Słabo zrobiona perspektywa, a nie obrzyny.
Jebać wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
oceniam je po smaku, a przypierdalam się bo nie lubię stylu "chibbi" czy jak to tam sie nazywa
Kurde może ktoś wyjaśnić o co chodzi ? Patrze się na ten obrazek 2 dzień i nadal nie czaje
Nawet jeśli obrzyn to z jakiej paki miał by nie trafiać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów