📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak technicznie to on nie komplementuje adiego, tylko mówi że nawet takie zbrodniarz nie posunął się do tego czy tamtego.
Można by za to rzec, że polskojęzyczne niemieckie media w Polsce zapraszają Korwina głównie dzięki Hitlerowi.
Wszystkie te sensacyjne wypowiedzi Korwina, to wyrwane z kontekstu bzdury. Teraz nawet jeżeli powie, że nie jeździ na rowerze, bo nie lubi pedałować, to w TV będzie: "Korwin nazwał rowerzystów pedałami". Chłop robi dosyć kontrowersyjne odniesienia, ale w całości wypowiedzi mają jakiś tam sens (nie mnie oceniać), ale ci zjebani publicyści i inne hieny od sensacji, mogli by czasem odnieść się do całości zamiast przypierdalać się do krótkich wątków.
korwin dobrze pisze, naprawde świetne są jego niektóre felietony, niestety przemawiać to on za skurwysyna nie umie
Sry ale Korwin ma coś nie równo pod sufitem i większość jego wypowiedzi są po prostu głupie i chamskie
Stwierdzenie że Hitler też budował autostrady czy że za Hitlera były niższe podatki to fakt, a to że ludzie już za same słowo Hitler dostają piany to co poradzić jak większość jest głupia.
No i co najwyżej to wypomina lewicy że ona chwali rozwiązania które jako pierwszy zastosował Hitler.
WhiteWolf1980 napisał/a:
Sry ale Korwin ma coś nie równo pod sufitem i większość jego wypowiedzi są po prostu głupie i chamskie
I po chuj piszesz "sry"? Wstawiasz polskie znaki, ale tak kurwa trudno napisać "Wybacz, ale". I to jeszcze, żebyś Sorry napisał. Nie. Sry.
Fejsbukowa generacja kurwa jego mać.
mygyry napisał/a:
Wszystkie te sensacyjne wypowiedzi Korwina, to wyrwane z kontekstu bzdury.
Większość. Niektóre jego wypowiedzi są zwyczajnie pojebane - całe zdania razem z poprzedzającym wywodem i puentą, które trzeba słuchać po 8 minut zdarza się, że ręce opadają od nich.
Faktem jest, że często wyrywają jego wypowiedzi z szerszego kontekstu, ale nawet jeśli ten kontekst się pozostawi, to i tak często wychodzi na to, że ten człowiek posiada bardzo pobieżną wiedzę na różne tematy. To tak, jakby czytać Wikipedię i na jej podstawie kreować się na eksperta we wszystkim. Dlatego nie trafia do zwykłych ludzi, a jedynie w większości do gimnazjalistów i innych szczeniaków, którzy czerpią wiedzę wyłącznie z internetu oraz nie mają pojęcia o tym, jak wygląda prawdziwe życie i jego problemy.
Cytat:
Fejsbukowa generacja kurwa jego mać.
No, kolo jest 2 lata starszy od ciebie, więc chyba należycie do tej samej generacji
Zauważyłem, że ci którzy porównują Korwina do Hitlera, kłamią jak to Korwin go popiera, przeważnie mają znacznie więcej wspólnego z Hitlerem niż Korwin.
A po za tym zabawni są ci którzy uważają, że liberał ma podobne poglądy do narodowego socjalisty...
A po za tym zabawni są ci którzy uważają, że liberał ma podobne poglądy do narodowego socjalisty...
Korwin to pajac jakich mało, nieistotne, że czasem mówi z sensem. Tysięcy jego kuców lata po mieście, rozwiesza plakaty, organizuje spotkania, wykłady, chuj wie co jeszcze, a Janusz przed wyborami i tak się nie powstrzyma i pierdolnie jakąś nietrafioną anegdotkę o kobietach, niepełnosprawnych czy o Hitlerze i poparcie w leci w pizdu. On już by był w tym sejmie dawno, ale chuj, lepiej jebnę sobie anegdotkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów