📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
bycie wysportowanym jest bardziej przydatne kiedy da się robić takie triki przeciwieństwie do pakerów co nie mogą podrapać się po plecach
Dlatego gdy walczysz w ringu trzeba mieć przy sobie nóż
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Sędzia w 1:30 mistrz widać że chłopa odcieło totalnie a on macha tymi rękami jak pojebany każdy normalny sędzia w takiej sytuacji raz machnie dla formalności a ten pajacyki robi bez podskoków haha
Ostatnia akcja była niesamowicie skillowa. Typ dostał chyba kolano w wątrobe. Prawdziwa sztuka walki.
swampman napisał/a:
dzieki bogu za sterydy bo nie byloby czego tam ogladac
Po sterydach lepiej ci się takie coś ogląda?
Hogger napisał/a:
bycie wysportowanym jest bardziej przydatne kiedy da się robić takie triki przeciwieństwie do pakerów co nie mogą podrapać się po plecach
Takie triki w walce z porządnym przeciwnikiem rzadko się do czegoś przydadzą, bo stosując je drastycznie wydłużasz czas, jaki ma przeciwnik na blok, lub unik.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów