18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Limitless
Złowroga Pralka ! • 2012-09-05, 14:52
Witam chciałbym z wami podzielić się filmem który ostatnio udało mi się obejrzeć. Jest to jak w temacie Limitless (polszy tytuł Jestem bogiem)

Jest to dość ciekawa koncepcja na sztukę kto z was by nie użył magicznej pigułki która pozwalała by osiągnąć naszemu umysłowi najwyższe obroty? Dzięki której cały świat stał by u waszych stóp?

Naprawdę polecam Pralka Fronczewski

FILMWEB

IMDb

Jak ktoś się zgłosi na PW mogę podrzucić źródełko filmu.
Zgłoś
gryzly123 2012-11-06, 22:10
Filmik zajebisty, mile go wspominam Raz widziany w kinie, raz z ful ha-de na de-pajret-bajowskim dawnlołdzie.

Dobre byłoby dla przedszkolaków żeby pokazać zajebiste skutki pigułek
Zgłoś
B................g 2012-11-07, 16:59
Gówno, poza konecpcją samej pigułki film ssie, pokazując jak typowy nieudacznik wykorzystuje 100% działania mózgu, na to by zaistnieć w towarzystwie, o mało nie ginie a co więcej dopiero pod koniec filmu (używając 100%) mózgu, wpada na pomysł by zatrudnić chemika(mimo iż nauka czegokolwiek zajmowała mu szalenie krótki czas), pod koniec staje na czele koncernu farmaceutycznego(?).

Co jest kurwa?
Czy naprawdę to jest szczyt wykorzystania takiej pigułki? Wyrywanie dup i pare milionów na giełdzie, wykorzystywane na jeszcze większy konsupcjonizm?

Gość mógłby władać światem, dosłownie, tego jednak nie pokazali w filmie, jako że wyrywanie lasek, szpanerstwo jest lepsze.

By żyć jak on nie trzeba żadnych pigułek.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów