18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
W ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA na MĘŻA i zauważyłam znaczny spadek wydajności działania, w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU. Dodatkowo MĄŻ - widocznie samoistnie - odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich, jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE, a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie nie chciane aplikacje KOMPUTER i SPORT. ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system. Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA, aby naprawić problem, ale bezskutecznie.

Desperatka

Droga Desperatko!
Pragniemy na wstępie zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym, podczas, gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym.

Spróbuj wprowadzić komendę C:\\MYSLALAM_ZE_MNIE_KOCHASZ, włączyć ŁZY, oraz zainstalować WINĘ. Jeżeli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ powinien automatycznie włączyć aplikacje BIŻUTERIA i KWIATY.

Pamiętaj jednak, że nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MĘŻA do wystąpienia błędów GROBOWA_CISZA, lub PIWO.

PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych sytuacjach może włączyć plik GLOSNE_CHRAPANIE.MP3. Cokolwiek byś robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować TEŚCIOWEJ.

Serwis techniczny
Zgłoś
Rad00 2012-11-15, 21:56
A ja się mam zamiar oświadczyć
Zgłoś
rockface123 2012-11-15, 21:59 6
@up nie rób tego!!! sex bez zobowiązań jest zajebisty lepiej mieć dziewczynę którą można rzucić jak ci się znudzi wiem jestem skurwysynem.

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
pwck87 2012-11-15, 22:01
rockface123 napisał/a:

@up nie rób tego!!! sex bez zobowiązań jest zajebisty lepiej mieć dziewczynę którą można rzucić jak ci się znudzi wiem jestem skurwysynem.

Racja a na starość zostanie Ci własna ręka
Zgłoś
jacek44 2012-11-15, 22:04 8
Starsze od firefoksa.
Zgłoś
m................i 2012-11-16, 10:31 2
C:\Woman_files\Program\To_the_kitchen mod 1
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-11-16, 11:14 11
C:\Woman_files\Program_Files\To_the_kitchen_&anal_mod.bat

Nowsza wersja, zaktualizuj sobie komendy.
Zgłoś
Mrozu71 2012-11-16, 13:01
Do roboty się weź szmato a nie, męża masz tylko po to żeby ci prezenciki kupował?? Pff...
Zgłoś
Sorg 2012-11-16, 14:15
pwck87 napisał/a:

Racja a na starość zostanie Ci własna ręka

Żeby podrzucać co najwyżej. Poza tym koleś to jakiś szczyl, spójrz na sygnaturę

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
Coyte 2012-11-16, 16:20
to nie komenda, tylko ścieżka dostępu!
C:/>MYSLALAM_ZE_MNIE_KOCHASZ.exe
tak!

a zombi zombi zombi
Zgłoś
clinton 2012-11-16, 16:22
widzialem ten tekst tyle razy, ile razy widzialem wschód słońca.. nie ma piwa

..a ja mam na myśli ze ci zaraz zajebie.?!..
Zgłoś
S................l 2012-11-16, 20:23 1
^up, zatem twoje życie nie ma sensu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów