List do Mikołaja / Mikołajów (10 letnia chrześniaczka)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Yen magik kojarzy mi sie jedynie z towarem z daj-bucha... i jeszcze te 50 sztuczek..
tak wiem mam zryta banie po dopalaczach
tak wiem mam zryta banie po dopalaczach
Czy wy dzieciaka w chuja cosik nie zrobiliście ?? dlaczego na liście data 9 grudnia ??
chrześniaczka chyba gowno z tego wszystkiego dostanie bo list napisała 3 dni po mikołaju heheh
Granat odłamkowy jej kup.
A swoją droga, bardzo zorganizowana dziewuszka.
A swoją droga, bardzo zorganizowana dziewuszka.
jedyna dziewczyna która wie czego chce
Get up, look up, and don't ever give up !
weź się dziwko za robotę, to sobie będziesz kupować kotki i laleczki.
Tak kurwa ! "załóż" to poprawnie napisac nie potrafi ale carrefour, leclerc i inne bzdety tak. BRAWO !!!
Mikołaj jej to wszystko wyśle, za pobraniem.
DziQ6666 napisał/a:
Czy wy dzieciaka w chuja cosik nie zrobiliście ?? dlaczego na liście data 9 grudnia ??
i kilka postów niżej... do chuja pana wiedziałem, że ktoś się dojebie do biednego dziecka! czy wy kurwa już czytać nie umiecie?
Cytat:
Chce się popro#ić o prezenty (lepiej załuż okulary) pod choinkę.
@up
Pod choinke, kurwa, prezenty przynosi Dzieciątko, a nie tłusty, jebany Mikołaj! Zapamiętaj!
Pod choinke, kurwa, prezenty przynosi Dzieciątko, a nie tłusty, jebany Mikołaj! Zapamiętaj!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów