18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
avenger1 2010-12-12, 23:37 2
corka zyda
Zgłoś
DzikiLis 2010-12-12, 23:53
Yen magik kojarzy mi sie jedynie z towarem z daj-bucha... i jeszcze te 50 sztuczek..

tak wiem mam zryta banie po dopalaczach
Zgłoś
eSeMGie 2010-12-12, 23:58
Pentagramy w słowie Holyw@@d Satanistyczne dziecko..
Zgłoś
DziQ6666 2010-12-13, 1:16
Czy wy dzieciaka w chuja cosik nie zrobiliście ?? dlaczego na liście data 9 grudnia ??
Zgłoś
trancformation 2010-12-13, 1:40
chrześniaczka chyba gowno z tego wszystkiego dostanie bo list napisała 3 dni po mikołaju heheh
Zgłoś
Matuch90 2010-12-13, 2:04
Granat odłamkowy jej kup.
A swoją droga, bardzo zorganizowana dziewuszka.
Zgłoś
Stachustach187 2010-12-13, 8:58
jedyna dziewczyna która wie czego chce

kto to czyta ten chuj :]
Zgłoś
tmk752 2010-12-13, 9:29
Czemu wysyla list 9.12?
Zgłoś
arkadoss 2010-12-13, 9:32 3
za 10 lat zaloguje się na sadisticu , znajdzie to, i trafisz na harda

Get up, look up, and don't ever give up !
Zgłoś
ungubungu 2010-12-13, 10:20 1
weź się dziwko za robotę, to sobie będziesz kupować kotki i laleczki.
Zgłoś
aargh 2010-12-13, 10:47
Tak kurwa ! "załóż" to poprawnie napisac nie potrafi ale carrefour, leclerc i inne bzdety tak. BRAWO !!!
Zgłoś
lool3k69 2010-12-13, 11:34 1
Mikołaj jej to wszystko wyśle, za pobraniem.

WWW.TIRYNATORY.PL <- szansa na bezpieczne drogi.
Zgłoś
ktosiu 2010-12-13, 12:51 1
SleThu napisał/a:

List napisany 9.12.10 ? Co ona kurwa sobie wyobraża ? Myśli, ze mikołaj przyjdzie 32-go ? Ja pierdole.

DziQ6666 napisał/a:

Czy wy dzieciaka w chuja cosik nie zrobiliście ?? dlaczego na liście data 9 grudnia ??

i kilka postów niżej... do chuja pana wiedziałem, że ktoś się dojebie do biednego dziecka! czy wy kurwa już czytać nie umiecie?
Cytat:

Chce się popro#ić o prezenty (lepiej załuż okulary) pod choinkę.

Zgłoś
erdell 2010-12-13, 16:13
@up

Pod choinke, kurwa, prezenty przynosi Dzieciątko, a nie tłusty, jebany Mikołaj! Zapamiętaj!
Zgłoś
Scarlet 2010-12-15, 16:14
erdell napisał/a:

@up

Pod choinke, kurwa, prezenty przynosi Dzieciątko, a nie tłusty, jebany Mikołaj! Zapamiętaj!

dzieciątko, aniołek, mikołaj, gwiazdor lub inna bzdurna postać, w zależności od regionalnej tradycji.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów