List do Mikołaja / Mikołajów (10 letnia chrześniaczka)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
" album na naklejki Little Pet Shop" widać, że Ty dopisałeś fajne zainteresowania masz...
Najzabawniejsze jest to że jeśli byśmy srali do foliowych woreczków z napisem Hello Kitty to szły by jak ciepłe bułeczki.
Pozdrawiam!
szefooo napisał/a:
Najzabawniejsze jest to że jeśli byśmy srali do foliowych woreczków z napisem Hello Kitty to szły by jak ciepłe bułeczki.
to sraj pan
Za dużo poker fejsów.
(o_o)'' ( nie jestem pewny) czy dostanie od mikołaja wszystko to co (o.o) (bardzo chce) bo ja myślę, że (o_o) (niekoniecznie)
List napisany 9.12.10 ? Co ona kurwa sobie wyobraża ? Myśli, ze mikołaj przyjdzie 32-go ? Ja pierdole.
Czym się kierowałeś umieszczając to tutaj?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów