📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
tak sie w tyhm kraju robi biznesy, byle ojebac frajera
Piękne! Akurat na czasie, bo mam kilka takich do wystosowania. Niestety prawda jest taka, że pożyczają i nie oddają głównie bliscy znajomi (czyt. byli znajomi). Już nie mam oporów przed kierowaniem spraw do sądu, jeśli mam papiery.
W inteligentny sposób to ktoś sobie robi reklamę, radzie vusunac dane dłużnika.
Jebać oszustów i złodziei! Piwo i niech cała Polska wie co za szmaciarstwo i kicz w tym Kitsch
Cembrowina, A skup się i przeczytaj tytuł jeszcze raz
-Walisz się jak schody w Kitschu.
Przeczytałem OD zamiast Do
A później się dziwić, że w Polsce ciężko uczciwie zarobić czy prowadzić własną działalność. Wszyscy najeżdżają na rządzących (którym zresztą się należy), ale jak ma być w końcu normalnie, skoro na każdym szczeblu jest złodziejstwo? Nawet pusty wózek w supermarkecie strach zostawić, bo od razu ktoś się połasi na marną złotówkę. Możemy sobie robić przewroty choćby i takie jak na Majdanie, ale chuja to da bo po prostu nie ma z kogo wybierać następców, w kraju w którym złodziejstwo to synonim zaradności.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów