18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
list
pawlikos4 • 2011-09-24, 17:18
Ten list jest w 100% autentyczny, został wysłany do producenta soków KUBUŚ.

Drogi Kubusiu !
Chciałem Ci w tym liście serdecznie podziękować za te wspaniałe
promocje,dzięki którym dzieci mogą się bawić wysyłając do Ciebie
etykietki z soków, w zamian za co otrzymują drobne upominki.
I tak kilka miesięcy temu moja córka skusiła się na Kubusiowy Plecaczek.
Wszystkie pieniążki, które dostawała wydawała na te Twoje
zagęszczane soczko-smrodki licząc na to, że kiedy wyśle założoną
ilość etykiet otrzyma obiecany Plecaczek z Twoją sympatyczną mordką.
Trzeba było zobaczyć jej zawiedzioną dziesięcioletnią minkę kiedy
zamiast plecaczka otrzymała w liście Przygodową Bandankę z
rozbrajającym wyjaśnieniem, że Plecaczki się skończyły. Tak więc
puchaty skurwysynu chciałem Ci napisać, że Jebaną Przygodową
Bandankę możesz sobie z całym tym twoim posranym działem marketingu wsadzić w dupę,
bo nie mam szacunku dla kogoś kto oszukuje dzieci. Mam nadzieję, że spotkają cię wszelkie możliwe przykrości a
najlepiej, żeby przez tysiąc i jedną noc ciebie i tego chuja co
wymyślił tę promocję rżnął Alibaba i czterdziestu nieogolonych
rozbójników. Choć znając branżę reklamową obawiam się, że mogłoby
to wam się spodobać.Powinieneś też zmienić imię - zamiast Kubuś - Kuba
rozpruwacz (dziecięcych portfeli ). Moja córka jest zbyt młoda żeby
cię pożegnać w jedyny dopuszczalny w tej sposób...

Pierdol się Kubusiu...idziemy do Pysia
Z poważaniem

Były Klient
Zgłoś
A................N 2011-09-24, 18:08 122
Kurwa dobrze napisał. Mi też nie przysłali plecaczka.
Zgłoś
Pener 2011-09-24, 18:14 3
pawlikos4 napisał/a:

Ten list jest w 100% autentyczny

sranie w banie
Zgłoś
X................8 2011-09-24, 18:38
UP

Nie e. Do butelki. Z kubusiem :]
Zgłoś
BongMan 2011-09-24, 19:17 9
Miałem podobną sytuację. Zbierałem kody ze snickersów. Można było wygrać namiot, śpiwór, plecak, i coś tam jeszcze. Wpierdalałem te jebane batony, jak nie mogłem to częstowałem ludzi, zbierałem kody, nazbierałem tyle ile trzeba było na namiot (czyli w chuj), wchodzę na stronę, wybieram namiot a tu napis "ta nagroda została wykukana, wybierz inną". Wybieram więc śpiwór - to samo. Plecak - to samo. Zmarnowałem kupę kasy na te kurewskie batony a chuja z tego miałem. Z tego miejsca życzę temu cwelowi, który wymyślą tą oszukańczą promocję żeby go w dupę WYKUKAŁO stado murzynów z metrowymi pytami.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Earth 2011-09-24, 19:18 1
Ja kiedyś wygrałem plecak z nim2. Ileś tam opakowań trzeba była wysłać. Więc, nie każdy jest chujem tak jak Kubuś
Zgłoś
Robster 2011-09-24, 19:47 7
@BongMan jak tak chciałeś namiot to dlaczego nie kupiłeś go w sklepie jak człowiek, tylko kombinujesz jak PiS'owski chuj? Dzieci, jeszcze rozumiem, soczek, batonik, naiwne są więc niech zbierają, ale ty? Jaki jest w tym sens żeby kupować tyle batonów, że trzeba je rozdawać, a później dostać/nie dostać namiotu, który jest warty 1/3 kasy wydanej na batony?
Jak tak będą ludzie w PL rozumować to marny nasz los, oj marny.
Zgłoś
edge 2011-09-24, 19:48 21
BongMan napisał/a:

Miałem podobną sytuację. Zbierałem kody ze snickersów. Można było wygrać namiot, śpiwór, plecak, i coś tam jeszcze. Wpierdalałem te jebane batony, jak nie mogłem to częstowałem ludzi, zbierałem kody, nazbierałem tyle ile trzeba było na namiot (czyli w chuj), wchodzę na stronę, wybieram namiot a tu napis "ta nagroda została wykukana, wybierz inną". Wybieram więc śpiwór - to samo. Plecak - to samo. Zmarnowałem kupę kasy na te kurewskie batony a chuja z tego miałem. Z tego miejsca życzę temu cwelowi, który wymyślą tą oszukańczą promocję żeby go w dupę WYKUKAŁO stado murzynów z metrowymi pytami.

Zamiast kupować mogłeś iść na ministranta.

Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem kurwa fest!
Zgłoś
Noktowizor 2011-09-24, 21:37
kurwa jak bylem maly tez dostalem takie chujowsto zamiast piornika i pierdolili ze piorniki sie skonczyly u.u kurwa a ja im uwiezylem
Zgłoś
kaiel 2011-09-24, 21:46
Kubusiu, barbarzyńco zasrany oddawaj plecaczek !

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
paolos 2011-09-24, 21:55
Ty puchaty skurwysynu!

BongMan: a ja wysłałem tylko 1 kod za niecałe 60 gr smsem i co? wygrałem 10 snicków ;]
Zgłoś
czebit 2011-09-24, 22:41
Ja jak byłem mały to zbierałem, na zegarek, a wysłali mi tylko pocztówkę skurwysyny...
Zgłoś
Nameless 2011-09-25, 2:42
Piwo, bo też wolę Pysia i dobrze chamom napisał. Szacunek.
Zgłoś
zurik 2011-09-25, 9:51
@paolos

co to są snicki?
Zgłoś
ritu4l 2011-09-25, 12:00
Ja pierdole, czytałem ten list z 6 lat temu. Aż się łezka w oku kręci, jaka polewa wtedy była z tego

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów