Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
już sam debilny uśmieszek nalewającego jest podejrzany, ale tak wypil litra goudy na hejnał :*
znaczy sie vodka z butelki pana moldego jest zwykla woda !!!! i nigdy swiadek nie pozwoli sie napic z butlli pana mlodego zreszta scenariusz jest znany przed weselem bo to impreza dla was nie dla pary mlodej
debile i lemingi na weselach leje sie hektolitrami vodka ktora ma mniej procentow niz piwo jezeli chodzi o panstwo mlode i wszelkie zabawy zwiazane z nimi. Tylko idiota by na wlasnym weselu gdzie ma kontorlowac 99 procent pijakow ktorzy chca sie bawic w jak najlepszym klimacie dalby sie spic w ciagu pierwszych 2 godzin bo kazdy hcialby sie z nim napic do tego sluzy swiadek badz inna osobaa zatrudniona do tego ewenementu ktora dba o stan pana mlodego zeby impreza nie skonczyla sie krache badz ruskim scenariuszem zazwyczaj brat pana mklodego badz sistra panny mlodej , co nie zmienia fa,ktu ze i tak jakis alkohol zawsze przyjma.... takie sa wesela i normlany czlek ktory wesele przezyl badz ci ktorzy mysla jak to wyglada poznaja prawde..
znaczy sie vodka z butelki pana moldego jest zwykla woda !!!! i nigdy swiadek nie pozwoli sie napic z butlli pana mlodego zreszta scenariusz jest znany przed weselem bo to impreza dla was nie dla pary mlodej
byłem na kilku weselach i wóda zawsze miała 40%, do tego niekiedy można było jakieś bimbry znaleźć i inne siuwaksy. Co do ilości % dla młodej pary to nie mam pojęcia.
btw: albo sam właśnie wypiłeś litra wódy, albo naprawdę nie umiesz pisać po polsku.
Co do tego po ilu minutach sieknie to zalezy na jakich obrotach jest organizm, co przelozy sie na to jak szybko dotrze do mozgu.
Musialo byc naprawde przykro, skoro nawet nie wstawili tej czesci, ktora stala sie po kilku minutach. Normalny czlowiek wymagal by natychmiastowego wezwaina pogotowia . No ale, "nie dotyczy Polakow i Rosjan".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów