📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W telewizorni jakieś zbiorowe ujeżdżanie ratownika na plaży a kot ja bulwersuje
Sierściuchy na futerka. Do niczego innego się nie nadają.
Skurwysyn ma lepsze życie erotyczne odemnie.
AndrzejDuuupa napisał/a:
Skurwysyn ma lepsze życie erotyczne odemnie.
To kup se kota, możesz się z nim zrównać.
psotna_cipka napisał/a:
Sierściuchy na futerka. Do niczego innego się nie nadają.
Właśnie dziś obserwowałem psa, któremu daję czasem jeść, przychodzi skądś. Zjadł, po czym odwrócił się i nasrał na środku placu. W mieście wszystkie chodniki obsrane przez psy, srają gdzie popadnie. Kot tego nie robi, jest czysty i schludny. Psy na futra to się zgodzę
Pies jest czysty.
Psu otwieram drzwi, wypierdalam na dwór, jak się wykasztani gdzie chce i jak ktoś mu otworzy drzwi od klatki schodowej to wróci do chaty. Tylko raz go potrącił samochód ale lekko.
A kot? Kot sra w domu.
Psu otwieram drzwi, wypierdalam na dwór, jak się wykasztani gdzie chce i jak ktoś mu otworzy drzwi od klatki schodowej to wróci do chaty. Tylko raz go potrącił samochód ale lekko.
A kot? Kot sra w domu.
smc napisał/a:
Pies jest czysty.
A kot? Kot sra w domu.
Kot sra do kuwety, pies byle gdzie
ale sie rudy zjeżył
powiem więcej, kot sra do kuwety i je to, co mu smakuje, a pies żre byle co i byle gdzie sra, poza tym psa jak nie wykąpiesz to będzie jebał, a kota śmierdzącego jeszcze nie wdziałem, bo potrafi sam o siebie zadbać
darek1234 napisał/a:
Kot sra do kuwety, pies byle gdzie
powiem więcej, kot sra do kuwety i je to, co mu smakuje, a pies żre byle co i byle gdzie sra, poza tym psa jak nie wykąpiesz to będzie jebał, a kota śmierdzącego jeszcze nie wdziałem, bo potrafi sam o siebie zadbać
metyoo napisał/a:
ale sie rudy zjeżył
Zgadza się, kot to czyścioch, a tam gdzie pies tam wszystko osrane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów