Nowa metoda pieszczenia partnera/partnerki z Japonii, lizanie sobie gałek ocznych, a więc do dzieła, suki liżcie oczy swoim panom, panowie liżcie oczy swoim suką.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stary ale wczoraj rozgrzałem swoją kobietę...
-Ee, strzeliłeś z palca, minetę...
Nie, e, po prostu strzeliłem jej gałkę oczną....
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Mr.Hardistic napisał/a:
Stary ale wczoraj rozgrzałem swoją kobietę...
Widzę, że masz ogromną wiedzę o seksie jeśli dla Ciebie mineta i palcówa to to samo...
"Widzę, że masz ogromną wiedzę o seksie jeśli dla Ciebie mineta i palcówa to to samo..."
Widzę, że nie wiesz co to żart i nie potrafisz nawet pomyśleć i stwierdzić, że to nie scena z życia Mr.Hardistic...
Masakra.
Widzę, że nie wiesz co to żart i nie potrafisz nawet pomyśleć i stwierdzić, że to nie scena z życia Mr.Hardistic...
Masakra.
Sądząc po wieku państwo łożyło na Twoją edukację, mi nikt za to nie płaci, więc nie widzę obowiązku tłumaczenia Tobie co jest nie tak. Podpowiem jednak i zachęcę Cię do samodzielnego myślenia - zwroty interpunkcyjne należy stosować z głową.
Wyprzedzę pytanie - nie, nie studiuje żadnych gówien na uniwerkach, aż dziw bo ze mnie taki prosty student politechniki jest.
Bez urazy
Aż nie wiem co Tobie odpisać, po prostu ten tekst mnie rozwalił. Dziękuję za wytłumaczenie tego jakże trudnego postu Mr.Hardistic'a.
Już się do-edukowałem - wikipedia mi powiedziała, czym żart jest.
Dziękuję za troskę i chęć pomocy - chyba jednak to Ty powinieneś poczytać trochę o ironii, żarcie i innych pokrewnych wyrażeniach.
Wyprzedzę pytanie - nie, nie studiuje żadnych gówien na uniwerkach, aż dziw bo ze mnie taki prosty student politechniki jest.
Bez urazy
Vinterlandet napisał/a:
"Widzę, że masz ogromną wiedzę o seksie jeśli dla Ciebie mineta i palcówa to to samo..."
Masakra.
Aż nie wiem co Tobie odpisać, po prostu ten tekst mnie rozwalił. Dziękuję za wytłumaczenie tego jakże trudnego postu Mr.Hardistic'a.
Już się do-edukowałem - wikipedia mi powiedziała, czym żart jest.
Dziękuję za troskę i chęć pomocy - chyba jednak to Ty powinieneś poczytać trochę o ironii, żarcie i innych pokrewnych wyrażeniach.
Autor ma coś z głową. Lizanie gałek ocznych może spowodować ich zarażenie herpes. Jak marzysz o wenerce w oku liż ile wlezie
Jak byłem dużo mniejszy to zawsze chciałem włożyć penisa w oko. Nie pytajcie czemu- nie wiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów