📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
...
Czy chciałaby pani Chińczyka?
Chińczyka, Chińczyka, ach nie
Bo Chińczyk to zdrajca i żółte ma jajca
...
Czy chciałaby pani Chińczyka?
...
W takiej sytuacji, jak już mogła się pozbierać, zamiast samobójczej szarży, zadzwonić na policję. Gość będzie miał z takim białkiem przejebane, podobnie jak oprawcy zwierząt. Niżej są tylko pedofile. Zrobią mu z dupska Hiroszimę.
W skali azjatyckiej, to nie łobuz, tylko gentleman. Łobuz by ją sfilotewał nożem, a ten tylko pomógł zejść po schodach nie nazbyt delikatnie.
Wróciłam napisał/a:
Zatłukła bym śmiecia własnym laczkiem. Skośnookie ścierwo.
Chuja byś zrobiła. Dostałabyś 2 razy w trąbę i chodziłabyś jak w zegarku
Poprawna forma : "chuja byś obrobiła", albo zamiennie : "loda byś zrobiła"
widac laska sama to lubi, najpier mu napyskowala prosto w papę a poźniej to bylo dla niej za mało
to zeszła dalej sie wysapać, pewnie podpucha bo kamerka jest i był potrzebny dowód
to zeszła dalej sie wysapać, pewnie podpucha bo kamerka jest i był potrzebny dowód
Jedyny, skuteczny lek na babskie histerie i borderline. Niestety, bo trzeba wcześniej upewnić się, że nie ma podsłuchu/kamerek i życzliwych świadków.
A prawda jest taka, że jak samicy pozwoli się wstać z parteru to zaczyna jej odpierdalać. :/
A prawda jest taka, że jak samicy pozwoli się wstać z parteru to zaczyna jej odpierdalać. :/
Zatłukła bym śmiecia własnym laczkiem. Skośnookie ścierwo.
Z babskiego na ludzki: "Jakby mi to <skośnookie ścierwo> sprzedało choćby jednego klapsa na pizdę to miałabym najlepszy orgazm w życiu - i to bez kutasa w dupie."
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Przeciętny Polak nie ma pojęcia co to prawdziwa miłość jak na tym filmie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów