📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i ile zajebał z nie wiem choć 600 zł ? Kurwa napady na sklepy są nieopłacalne w chuj bo wyłapiesz tyle samo co napad na bank kurwa a łup znacznie mniejszy .... jak kraść to tysiące kurwa .... A bank i tak jest ubezpieczony od kradzieży im to nawet na rękę.
silwerbalk napisał/a:
No i ile zajebał z nie wiem choć 600 zł ? Kurwa napady na sklepy są nieopłacalne w chuj bo wyłapiesz tyle samo co napad na bank kurwa a łup znacznie mniejszy .... jak kraść to tysiące kurwa .... A bank i tak jest ubezpieczony od kradzieży im to nawet na rękę.
Oczekujesz takiego planowania po kacapie lub ukru?
Czym ja drasnął ze krwawi?
Kobiecina sobie uczciwie pracuje pewnie za grosze byle do emerytury a ty byś chciał "zajebać prukwie"? Niezłe przyzwyczajenia z domu wyniosłeś
silwerbalk napisał/a:
jak kraść to tysiące kurwa ....
Dziś rano silverbank napadł na bank.
Opłacało się.
Ukradł 2 tysiące 62 złote i 30 groszy.
Za napaść grozi mu 10 do 15 lat
Sztruks napisał/a:
Moja matka nie jest kacapką tylko człowiekiem. Nie wolno tej nacji antropomorfizować.Ciekawe idioto jakby to była twoja matka czy byś tak „śpiewał”
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Ale z drugiej strony, kto by nie chciał zajebać takiej prukwie? Może się należało... Nie?
nie pierdol, pewnie moczysz się na samą mysl że mógłbyś wyruchać taką loszkę ale żadna nie chce z tobą
Piszcie co chcecie ale on to powinien takie wpierdol dostać aż się posra z bólu
Kradzież to zawsze skurwysyństwo.
Bo niezależnie czy kradniesz z kiosku rodzinnego czy z Tesco , na końcu społeczeństwo składa się na dar paczkę dla złodziejskiej kurwy.
Przez wyższe ceny towarów, spowodowane droższym ubezpieczeniem, czy potrzebą rekompensaty strat bo inaczej właściciel po prostu zejdzie na minus.
Bo niezależnie czy kradniesz z kiosku rodzinnego czy z Tesco , na końcu społeczeństwo składa się na dar paczkę dla złodziejskiej kurwy.
Przez wyższe ceny towarów, spowodowane droższym ubezpieczeniem, czy potrzebą rekompensaty strat bo inaczej właściciel po prostu zejdzie na minus.
Wołał bym zobaczyć złodzieja z połamanymi paluchami katowanego jakimś młotkiem albo deską. Najlepiej tego konkretnego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów