Ten drugi już wie, że przez pierwszego stracił robotę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Ten drugi już wie, że przez pierwszego stracił robotę.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe co powiedzieli klientowi?
Czemu ta lodówka jest już rozpakowana? Zazwyczaj chyba są opakowane nie?
jak to czarny dobrze rozegra, to jeszcze odszkodowanie dostanie. Witamy w Hameryce.
Jebane debile ehehhehh.
Kupilem prawie identyczny wozek. Jestem bardzo zadowolony. Odsprzedam za polowe ceny. Nieuzywany ani razu. Nowka sztuka. Polecam. Kontakt na priv.
PS Pan Bialy Inaczej nie jest zawarty w ofercie.
PS Pan Bialy Inaczej nie jest zawarty w ofercie.
"Fortunately, customer said there were..." ciekawe, co było dalej napisane
miszczkurde napisał/a:
"Fortunately, customer said there were..." ciekawe, co było dalej napisane
Może zrobimy konkurs na dokończenie tego zdania?
Fortunately, customer said there were niggers, and he has assurance in case of niggers
Wyklepie się. Niezły fake, kto lodówkę za tyle siana wiezie rozpakowana ?
Ach te czarnuchy... Chociaż można ich w sumie pochwalić za starania, bo nie chcieli jej zapierdolić.
Jakie zjeby... nie znają podstawowych praw fizyki. Przecież tą lodówkę wystarczyło obrócić z wózkiem i pchać zamiast ciągnąć albo chociaż poczekać na drugiego typa.
Kto zatrudnił czarnuchów? Przecie to to się nie nadaje do żadnej roboty...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów