18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne
Dzisiaj każdy z nas może zostać reporterem. Każdy z nas ma w kieszeni urządzenie, które idealnie do tego pasuje, a dziennikarstwo obywatelskie cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Jednak nie każdy umie korzystać ze swoich praw, nie każdy powinien ingerować w jakiekolwiek sytuacje. Pseudo – reporter, który jest głównym bohaterem (operatorem kamery) powinien zostać doprowadzony do odpowiedzialności. Zobaczcie jak się zachowuje…

Najwięcej przezwisk i przekleństw od około 8:15

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Thunbi 2015-08-31, 11:49 130
Faceta jest pierdolnięty - ewidentnie. Zobaczcie sobie opisy pod filmikiem na YT, napisany przez typowego schizofrenika. Facet powinien beknąć za utrudnianie pracy służbom swoim pseudo-dziennikarstwem.
I jeszcze nazywanie strażaka na służbie "pedałem"(8:40-9:00) i grożenie mu Policją. Powinien mu ktoś mordę obić i może nauczyłby się pokory - której mu ewidentnie brakuje, bo sam wrzuca tego typu ścierwo do sieci.
Zgłoś
gurup 2015-08-31, 11:52 77
podziwiam strażaka, że mu nie wyjebał w ryj
Zgłoś
Oponka 2015-08-31, 12:00 7
debil lvl over 9000
Zgłoś
remi1982 2015-08-31, 12:11 34
Jak kurwa spokojnym człowiekiem jestem, jeśli by ten zjeb przy mnie odezwał się do strażaka "pedale" z miejsca dostałby w ryj (z wiadomych przyczyn, strażak nie może takiej mendzie zajebać). I w dupie bym miał obecność policji. Kurwa, namnożyło się tych domorosłych dziennikarzyn pierdolonych ostatnimi czasy.
Zgłoś
~Velture 2015-08-31, 12:40 12
"Utrudnienie pracy dziennikarza"....

Z opisu na YT: "Gojskie lemingowe bydło"
No i wszystko jasne. Jakiś pierdolony mosiek to pisał. Pewnie nie chcieli go przyjąć do Straży Pożarnej bo był lebiegą i teraz się mści.

Ja bym chciał aby ten pseudo dziennikarzyna miał jakiś wypadek gdzie liczyłby się czas i obok stałoby 100 takich jak on z komórkami wyzywających od pedałów strażaków i utrudniających im pracę. Ciekawe co by wtedy myślał... No tak. Ten debil nie myśli i pewnie jego jedyną reakcją byłoby wyzywanie od pedałów a jakby go wyciągali z palącego się auta to by groził sądami ,że go pedały dotykają i atakują...

Niedojebanie umysłowe jest niestety nieuleczalne.

Mam nadzieję ,że ktoś go podpierdoli z tym filmikiem na policję za obrazę funkcjonariusza publicznego.
Zgłoś
maderfakermen 2015-08-31, 12:47 3
Jak tak to policja napierdala obywateli, a jak taka kurwa łazi po tej planecie to żadnemu się nie chce ruszyć dupy i zrobić porządku. dlatego soczyste HWDP!
Zgłoś
GutexPL 2015-08-31, 13:07 4
Podziwiam strażaka za spokój ducha, ja bym nie wytrzymał podczas akcji.
A gość swoim homofobią podpada mi sam pod pedała bo jak wiemy od kapitana Bomby!
"A od homofobii to tylko krok od pedalstwa." ~ Sebek

Pozdrawiam
Zgłoś
gabrychchch 2015-08-31, 13:16 7
do TVN go powinni przyjąć za Kuźniara
Zgłoś
bartgrono 2015-08-31, 13:18
Wrzucić to na nasze serwery, żeby nie zginęło
Zgłoś
nerfy 2015-08-31, 13:21 4
Jestem z łodzi, dajcie namiar na typka
Zgłoś
mp0011 2015-08-31, 14:47 7
Łódź, kurwa...
~Cezary P.
Zgłoś
lapps 2015-08-31, 15:04 3
Velture napisał/a:

"Utrudnienie pracy dziennikarza"....

Z opisu na YT: "Gojskie lemingowe bydło"
No i wszystko jasne. Jakiś pierdolony mosiek to pisał. Pewnie nie chcieli go przyjąć do Straży Pożarnej bo był lebiegą i teraz się mści.

Ja bym chciał aby ten pseudo dziennikarzyna miał jakiś wypadek gdzie liczyłby się czas i obok stałoby 100 takich jak on z komórkami wyzywających od pedałów strażaków i utrudniających im pracę. Ciekawe co by wtedy myślał... No tak. Ten debil nie myśli i pewnie jego jedyną reakcją byłoby wyzywanie od pedałów a jakby go wyciągali z palącego się auta to by groził sądami ,że go pedały dotykają i atakują...

Niedojebanie umysłowe jest niestety nieuleczalne.

Mam nadzieję ,że ktoś go podpierdoli z tym filmikiem na policję za obrazę funkcjonariusza publicznego.

i co, jakas inna ciota go podpierdoli na policje, policja da mu pouczenie za chamskie zachowanie(jezeli strazak osobiscie nie zalozy sprawy to nie mozna tego luja skazac, za obraze/utrudnianie pracy), ty za to zaplacisz z podatkow, a jego puszcza...

moze zamiast sie blaznic lepiej mu po prostu tradycyjnie po staropolsku wpierdolic?
Zgłoś
Riazek 2015-08-31, 15:41 8
Głos jak pizda, zachowanie jak pizda, a pizdy pewnie na oczy nie widział.
Fajnie by było namierzyć jakoś strażaka, do którego mówił "pedale", podesłać mu ten filmik. Niech chłopak zgarnie kilka groszy z odszkodowania. (zostało to upublicznione, więc myślę, że trochę by musiał chłoptaś zapłacić) A pseudo reporter zostanie ukarany i może przestanie gwiazdorzyć
Mamy datę, miejsce zdarzenia. Sądzę, że nie byłoby trudno odnaleźć tego strażaka
To co Sadole, działamy?

Na miejscu z policji była na pewno p. Marzena Boratyńska. (znalazłem wywiad dla jakiś tam łódzkich wiadomości) Sądzę, że skontaktować się z tą osobą nie będzie trudno. Pewnie ma informacje jakie jednostki straży brały udział w akcji. Wtedy już tylko podesłać filmik strażakom, oni już będą wiedzieli kogo reporterek wyzywał i może jakoś uda się typa naprostować.
Tak jak ktoś napisał - nie ma co go bić, bo tylko można by sobie problemów narobić... A po co? Sądzę, że bardziej odczuje jeśli będzie musiał zapłacić odszkodowanie, niż jak je dostanie od kogoś z nas
Zgłoś
C................s 2015-08-31, 15:43 1
Żyjemy w takich czasach że w dwie minuty można by podać jego dane osobowe razem ze zdjęciem niestety taki debil jak dostanie w ryj to zaraz będzie sąd, obdukcja, tvn itd...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem