Najwięcej przezwisk i przekleństw od około 8:15
Najwięcej przezwisk i przekleństw od około 8:15
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I jeszcze nazywanie strażaka na służbie "pedałem"(8:40-9:00) i grożenie mu Policją. Powinien mu ktoś mordę obić i może nauczyłby się pokory - której mu ewidentnie brakuje, bo sam wrzuca tego typu ścierwo do sieci.
Z opisu na YT: "Gojskie lemingowe bydło"
No i wszystko jasne. Jakiś pierdolony mosiek to pisał. Pewnie nie chcieli go przyjąć do Straży Pożarnej bo był lebiegą i teraz się mści.
Ja bym chciał aby ten pseudo dziennikarzyna miał jakiś wypadek gdzie liczyłby się czas i obok stałoby 100 takich jak on z komórkami wyzywających od pedałów strażaków i utrudniających im pracę. Ciekawe co by wtedy myślał... No tak. Ten debil nie myśli i pewnie jego jedyną reakcją byłoby wyzywanie od pedałów a jakby go wyciągali z palącego się auta to by groził sądami ,że go pedały dotykają i atakują...
Niedojebanie umysłowe jest niestety nieuleczalne.
Mam nadzieję ,że ktoś go podpierdoli z tym filmikiem na policję za obrazę funkcjonariusza publicznego.
A gość swoim homofobią podpada mi sam pod pedała bo jak wiemy od kapitana Bomby!
"A od homofobii to tylko krok od pedalstwa." ~ Sebek
Pozdrawiam
"Utrudnienie pracy dziennikarza"....
Z opisu na YT: "Gojskie lemingowe bydło"
No i wszystko jasne. Jakiś pierdolony mosiek to pisał. Pewnie nie chcieli go przyjąć do Straży Pożarnej bo był lebiegą i teraz się mści.
Ja bym chciał aby ten pseudo dziennikarzyna miał jakiś wypadek gdzie liczyłby się czas i obok stałoby 100 takich jak on z komórkami wyzywających od pedałów strażaków i utrudniających im pracę. Ciekawe co by wtedy myślał... No tak. Ten debil nie myśli i pewnie jego jedyną reakcją byłoby wyzywanie od pedałów a jakby go wyciągali z palącego się auta to by groził sądami ,że go pedały dotykają i atakują...
Niedojebanie umysłowe jest niestety nieuleczalne.
Mam nadzieję ,że ktoś go podpierdoli z tym filmikiem na policję za obrazę funkcjonariusza publicznego.
i co, jakas inna ciota go podpierdoli na policje, policja da mu pouczenie za chamskie zachowanie(jezeli strazak osobiscie nie zalozy sprawy to nie mozna tego luja skazac, za obraze/utrudnianie pracy), ty za to zaplacisz z podatkow, a jego puszcza...
moze zamiast sie blaznic lepiej mu po prostu tradycyjnie po staropolsku wpierdolic?
Fajnie by było namierzyć jakoś strażaka, do którego mówił "pedale", podesłać mu ten filmik. Niech chłopak zgarnie kilka groszy z odszkodowania. (zostało to upublicznione, więc myślę, że trochę by musiał chłoptaś zapłacić) A pseudo reporter zostanie ukarany i może przestanie gwiazdorzyć
Mamy datę, miejsce zdarzenia. Sądzę, że nie byłoby trudno odnaleźć tego strażaka
To co Sadole, działamy?
Na miejscu z policji była na pewno p. Marzena Boratyńska. (znalazłem wywiad dla jakiś tam łódzkich wiadomości) Sądzę, że skontaktować się z tą osobą nie będzie trudno. Pewnie ma informacje jakie jednostki straży brały udział w akcji. Wtedy już tylko podesłać filmik strażakom, oni już będą wiedzieli kogo reporterek wyzywał i może jakoś uda się typa naprostować.
Tak jak ktoś napisał - nie ma co go bić, bo tylko można by sobie problemów narobić... A po co? Sądzę, że bardziej odczuje jeśli będzie musiał zapłacić odszkodowanie, niż jak je dostanie od kogoś z nas
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów