Przyłapany na jeszcze ciepłym uczynku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ładnie to tak własnego ojca szykanować ? [-X
E, myślałem, że rzuci tym gównem w tego debila co go filmował...
Teraz czekamy, na komenty typu: "Chłop nie ma gdzie się wysrać, a ci go dręczą", "wpierdoliłbym kamerzyście", "kamerzyście należy się soczysty wpierdol" itd.
No co by nie bylo, po samym sposobie mowienia kamerzysty widac, ze zdala od cywilizacji sie chowal chyba.
Trzeba mieć jaja ze stali by poniżać bezdomnego chłopa, okaz męstwa.
Dobrze zrobił, jak ma żul się wysrać to niech idzie w krzaki, a nie patologię szerzy chyba idealistycznie. Jak chce być żulem, i srać ludziom przy bramie, to niech będzie żulem do końca, i pobabrze się w gównie, jak zachować się nie umie...Sam musiałem kiedyś głąba ogarnąć (żula), bo lał centralnie do śmietnika na przystanku, gdzie dookoła były krzaki, baran posrany,a później jego koledzy grzebią w tym bez rękawiczek...Nic do żuli nie mam, ale oni też muszą jakieś konsekwencje swoich złych zachowań ponosić...
PS Stare Polesie czy Stare Bałuty?
PS Stare Polesie czy Stare Bałuty?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów