Przyłapany na jeszcze ciepłym uczynku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
ale zajebał srakulca
Mógł zlizać.
Teraz czekamy, na komenty typu: "Chłop nie ma gdzie się wysrać, a ci go dręczą", "wpierdoliłbym kamerzyście", "kamerzyście należy się soczysty wpierdol" itd.
W sumie? Brawo dla kamerzysty. Jak nie ma domu a chce się wysrać to niech idzie w krzaki albo do lasu. Z jakiej racji ma srać koło śmietnika gdzie co dzień chodzi się wyrzucać śmiecie?
W sumie? Brawo dla kamerzysty. Jak nie ma domu a chce się wysrać to niech idzie w krzaki albo do lasu. Z jakiej racji ma srać koło śmietnika gdzie co dzień chodzi się wyrzucać śmiecie?
na harda z tym :trolencjusz:
Łódzki kloszard? Nie wystarczyło napisać Łodzianin?
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
i riposta:
"A widzew to wyciera"
"ŁKS sra przy śmietniku"
i riposta:
"A widzew to wyciera"
<film>ŁÓDŹ KURWA</film>
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów