18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
TB303 2018-01-09, 17:23 6
Jak widzę to z dodatku 'Krew i Wino' - mam rację?
Zgłoś
Essent 2018-01-09, 17:24 13
Ususzyć to łajno
Zgłoś
cuurniprime 2018-01-10, 0:01 2
Zajebiście się czytało i zajebiście się gra. TB303 tak to z dodatku Krew i Wino, bardzo dobre zakończenie historii Geralta
Zgłoś
Paprotek 2018-01-10, 1:50 20
Wiedźmin 3 pełny jest takich żartów.
Mi najbardziej zapadł w pamięć tekst jednej z kurtyzan koło Passiflory:
"Ach ci Łowcy Czarownic... Tęczę by spalili."
Zgłoś
dabster 2018-01-10, 2:55 3
Albo rzezimieszkowie napotkani w toussaint, podczas walki "nie ma takiego bicia, koniec imprezy"
Zgłoś
djted 2018-01-10, 5:00 17

To mi zapadło w pamięć
Zgłoś
~tip.top 2018-01-10, 14:39 6

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
TB303 2018-01-10, 16:00 5
orisuniek napisał/a:

Ususzyć to łajno

Rozumiem Cię. Ty jako dwunastolatek nie możesz grać w gry dla dorosłych, dojrzałych ludzi. Ale widzę, że nie jesteś w tym osamotniony - jest jeszcze inne osiem osób.
Zgłoś
black88 2018-01-10, 19:42
jak to chodzi na gtx1050 i 8gb? da rade pograc?
Zgłoś
Essent 2018-01-10, 19:58
TB303 napisał/a:

Rozumiem Cię. Ty jako dwunastolatek nie możesz grać w gry dla dorosłych, dojrzałych ludzi. Ale widzę, że nie jesteś w tym osamotniony - jest jeszcze inne osiem osób.

Zazwyczaj nie komentuję postów skierowanych do mnie ale Ty mnie zmusiłeś.PO chuj się przypierdalasz ?Mam rozumieć, że oskarżasz mnie o multikonto ?Chcesz żeby CBŚ,CIA,CD,DVD wjechało ci na chatę ??
Zgłoś
Radysh 2018-01-10, 22:27
black88 napisał/a:

jak to chodzi na gtx1050 i 8gb? da rade pograc?

GTX 960 radzi sobie na średnich, wiec i na 1050 spokojnie połupiesz.

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów