18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Momonti 2019-11-21, 16:56 2
Chyba poczułem się na siłach zostać wolontariuszem i stosować "fluid medicine" wobec środowisk lewicowych. Ktoś może mi przyklepać uprawnienia na bycie fluid medicine doctor?
Zgłoś
poligon6 2019-11-21, 17:35 5
kapciem napisał/a:

Łykacie te filmiki bogobojnych prawicowców jak pelikany. To fanatycy kontra fanatycy. Jedni warci drugich.
Jeżeli zrobię sondę np. "ile to jest "2+2x2" - zmontuje film z najgłupszych odpowiedzi i dam tytułem "Polacy to debile" - to czy to bedzie uczciwe? Nie ważne, że 99% znało odpowiedź, w moim filmie nikt jej nie znał. I podobnie jest z tym filmem, zero rzetelności.
Nie dajcie się manipulować.

Tu nie trzeba nic montowac, lewactwo to debile, skoro ich bronisz widać sam jesteś debilem.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
edmund 2019-11-21, 19:29 1
kapciem napisał/a:

Łykacie te filmiki bogobojnych prawicowców jak pelikany. To fanatycy kontra fanatycy. Jedni warci drugich.
Jeżeli zrobię sondę np. "ile to jest "2+2x2" - zmontuje film z najgłupszych odpowiedzi i dam tytułem "Polacy to debile" - to czy to bedzie uczciwe? Nie ważne, że 99% znało odpowiedź, w moim filmie nikt jej nie znał. I podobnie jest z tym filmem, zero rzetelności.
Nie dajcie się manipulować.

właśnie, dlatego nie dostaniesz piwka bo unikam półgłówków którzy manipulują
Zgłoś
Powell 2019-11-21, 20:25 4
o kurła... jeśli tak to działa to ja od dzisiaj identyfikuję się jako mammograf

matko bosko kochano
Zgłoś
s................d 2019-11-21, 20:52
Mocny materiał . leci piwerko bo kurwa nie mogę tego oglądać do końca.
Zgłoś
S................n 2019-11-21, 21:36 2
Ale mnie kurewski pomysł naszedł ,ogłosić ,że na Atolu Bikini, Wyspach Marshalla jest budowany azyl dla takich pojebów, jak sądzicie poszli by tam? Ja sądzę ,że tak, bo ci debile na pewno nie wiedzą co się tam oodpierdalało Problem sam by się rozwiązał

Dać im ląd, niech budją sobie azyl i tam mieszkają, na Atolu Bikini, wyspach Marshalla na przykład Te debil i tak nie będą wiedziały co się tam odjebało

test
Zgłoś
jasnygwint 2019-11-21, 22:28
nie kurwa, nie wierzę... zbliża się chyba jakiś kataklizm, ta planeta musi się zresetować...
Zgłoś
OpenStreetMaps 2019-11-21, 23:03 1
Daje piwo w ciemnio za ten materiał . Lewactwo to robactwo a teraz przełączam się na YouTube i biorę się za oglądanie.

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
quack 2019-11-22, 1:54 2
Przynajmniej padaja tu logiczne argumenty i to sie ceni. Ja i tak jestem za mozliwoscia dokonania aborcji, jest to pewien rodzaj morderstwa i jesli ktos sie na to zdecyduje to bedzie musial z tym zyc. Kwestia osobnicza. Ludzi na swiecie jest i tak za duzo wiec nie robi mi to roznicy... Wielu żyjacych wrzodów na dupie też bym "abortował"
Zgłoś
Oskarekk90 2019-11-22, 9:59
zjeby genetyczne
Zgłoś
TrisK 2019-11-22, 16:11 1
A mnie wkurwiają Prawacy, incele jak jeden. Po pierwsze, jak jestes facet to zawrzyj ryja i nie dyskutuj jak się nie znasz. O aborcji np, bo Cie nie dotyczy, ja się nie wypowiadam na temat waszych narządów... Po drugie, jak jeden z drugim myślicie, że zarodek to człowiek to zapraszam, dam Wam jakis dwutygodniowy i wychowajcie sobie małego człowieczka. Po trzecie - więcej czytać i to naukowych rzeczy a nie prawackich zjebanych gazetek. Po czwarte odpierdolcie sie od LGBT - znacie kogoś z tej strony? Ja znam sporo i to zajebiści ludzie w przeciwieństwie do zjebanych prawaków. Których tez miałam okazję poznać przez zjebanego byłego i mojego kuzyna. Po piąte, jak byłam w Stanach to pany zjebane Polaczki mnie okradły, a pomogły mi lokalne drag queens bezinteresownie, pomogły prawnie, oddały fatałaszki, żebym miała w co się ubrać i utrzymywały dwa miesiące. Do tej pory się przyjaźnimy a minęło lad ze 12. Anioły nie ludzie. W przeciwieństwie do Was...
Zgłoś
poligon6 2019-11-22, 16:50 2
TrisK napisał/a:

A mnie wkurwiają Prawacy, incele jak jeden. Po pierwsze, jak jestes facet to zawrzyj ryja i nie dyskutuj jak się nie znasz. O aborcji np, bo Cie nie dotyczy, ja się nie wypowiadam na temat waszych narządów... Po drugie, jak jeden z drugim myślicie, że zarodek to człowiek to zapraszam, dam Wam jakis dwutygodniowy i wychowajcie sobie małego człowieczka. Po trzecie - więcej czytać i to naukowych rzeczy a nie prawackich zjebanych gazetek. Po czwarte odpierdolcie sie od LGBT - znacie kogoś z tej strony? Ja znam sporo i to zajebiści ludzie w przeciwieństwie do zjebanych prawaków. Których tez miałam okazję poznać przez zjebanego byłego i mojego kuzyna. Po piąte, jak byłam w Stanach to pany zjebane Polaczki mnie okradły, a pomogły mi lokalne drag queens bezinteresownie, pomogły prawnie, oddały fatałaszki, żebym miała w co się ubrać i utrzymywały dwa miesiące. Do tej pory się przyjaźnimy a minęło lad ze 12. Anioły nie ludzie. W przeciwieństwie do Was...

Typowy bełkot lewaka myslałem ze na sadistic to gówno wyginęło?

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
mazga50 2019-11-22, 18:10
Te imbecyle powinny być leczone. Ktoś im zrobił sieczkę z mózgów.
Zgłoś
goofastfood 2019-11-23, 8:08
Nie ważne czy lewy czy prawy, żeby wychodzić na ulicę, zaczepiać ludzi i atakować ich przekonania to trzeba być pojebem. Chcesz z kimś podyskutować? Znajdź sobie przyjaciół lub zorganizuj jakąś debatę. Nie rób prowokacji tylko po to, żeby się dowartościować. A jak chcesz zmieniać zdanie ludzi to zacznij ich edukować. Prawicowcy chodzą po mieście z transparentami i ulotkami, kiedy ich grupa docelowa nie odrywa wzroku od smartfonów. Później się dziwią, że dzieciaki pierdolą mambodżambo, które przeczytały w internecie od lepiej zorganizowanych lewaków.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów