Łykacie te filmiki bogobojnych prawicowców jak pelikany. To fanatycy kontra fanatycy. Jedni warci drugich.
Jeżeli zrobię sondę np. "ile to jest "2+2x2" - zmontuje film z najgłupszych odpowiedzi i dam tytułem "Polacy to debile" - to czy to bedzie uczciwe? Nie ważne, że 99% znało odpowiedź, w moim filmie nikt jej nie znał. I podobnie jest z tym filmem, zero rzetelności.
Nie dajcie się manipulować.
Tu nie trzeba nic montowac, lewactwo to debile, skoro ich bronisz widać sam jesteś debilem.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Łykacie te filmiki bogobojnych prawicowców jak pelikany. To fanatycy kontra fanatycy. Jedni warci drugich.
Jeżeli zrobię sondę np. "ile to jest "2+2x2" - zmontuje film z najgłupszych odpowiedzi i dam tytułem "Polacy to debile" - to czy to bedzie uczciwe? Nie ważne, że 99% znało odpowiedź, w moim filmie nikt jej nie znał. I podobnie jest z tym filmem, zero rzetelności.
Nie dajcie się manipulować.
właśnie, dlatego nie dostaniesz piwka bo unikam półgłówków którzy manipulują
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
A mnie wkurwiają Prawacy, incele jak jeden. Po pierwsze, jak jestes facet to zawrzyj ryja i nie dyskutuj jak się nie znasz. O aborcji np, bo Cie nie dotyczy, ja się nie wypowiadam na temat waszych narządów... Po drugie, jak jeden z drugim myślicie, że zarodek to człowiek to zapraszam, dam Wam jakis dwutygodniowy i wychowajcie sobie małego człowieczka. Po trzecie - więcej czytać i to naukowych rzeczy a nie prawackich zjebanych gazetek. Po czwarte odpierdolcie sie od LGBT - znacie kogoś z tej strony? Ja znam sporo i to zajebiści ludzie w przeciwieństwie do zjebanych prawaków. Których tez miałam okazję poznać przez zjebanego byłego i mojego kuzyna. Po piąte, jak byłam w Stanach to pany zjebane Polaczki mnie okradły, a pomogły mi lokalne drag queens bezinteresownie, pomogły prawnie, oddały fatałaszki, żebym miała w co się ubrać i utrzymywały dwa miesiące. Do tej pory się przyjaźnimy a minęło lad ze 12. Anioły nie ludzie. W przeciwieństwie do Was...
Typowy bełkot lewaka myslałem ze na sadistic to gówno wyginęło?
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów