📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pokaz durnoty lewactwa. "Jezeli inni uwierzą ze jesteś krową to nia jesteś".
I na tym polega cały ten myk. Jeżeli duża liczba osób uwierzy ze zboczeńcy z LPDRTVAGD są normalni to tak jest. Dlatego tak pchają się do szkół by otumaniać ludzi.
Kolejne pytanie dla lewaków: "Kiedy zaczyna się życie", od kiedy dziecko moze przezyć poza łonem matki. Obecnie nauka pozwala na utrzymanie życia wcześniaków, co jak bedzie mogła utrzymywać w sztucznych macicach zygoty. Pewnie nie jeden lewak powie "od kiedy dziecko może samodzielnie przezyć poza łonem matki", czyli te co sie urodzą a maja problemy nie podłaczać pod aparature?
Natura nie lubi próżni, w miejsce wyznawców gadającego węża, wchodzi lewactwo ze swoimi mitami i wierzeniami.
I na tym polega cały ten myk. Jeżeli duża liczba osób uwierzy ze zboczeńcy z LPDRTVAGD są normalni to tak jest. Dlatego tak pchają się do szkół by otumaniać ludzi.
Kolejne pytanie dla lewaków: "Kiedy zaczyna się życie", od kiedy dziecko moze przezyć poza łonem matki. Obecnie nauka pozwala na utrzymanie życia wcześniaków, co jak bedzie mogła utrzymywać w sztucznych macicach zygoty. Pewnie nie jeden lewak powie "od kiedy dziecko może samodzielnie przezyć poza łonem matki", czyli te co sie urodzą a maja problemy nie podłaczać pod aparature?
Natura nie lubi próżni, w miejsce wyznawców gadającego węża, wchodzi lewactwo ze swoimi mitami i wierzeniami.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Gdy tak patrze na ich puste, szukajace rozumu oczy, zaczynam dostrzegac jak to sie stalo, ze ta ideologia tak latwo weszla w przestrzen publiczna. Idioci sa na nia szczegolnie podatni, a ich jest wiekszosc. No i podstawowy atut - nierealnosc i brak sensu. Kazdy idiota to kupi...
Śmiechy chichy a to jest przecież naród potęga... na pewno nie umysłowa.
kothletino napisał/a:
Śmiechy chichy a to jest przecież naród potęga... na pewno nie umysłowa.
To nie żart. 7% Amerykanów jest przekonanych, że czekoladowe mleko to efekt dojenia brązowych krów.
Takie dane - powołując się na wyniki ankiety Amerykańskiego Związku Mleczarskiego - przedstawił "Bussiness Insider". Co więcej, aż 48% obywateli USA nie wie jak wytwarza się czekoladowe mleko.
Miałem skomentować już nawet miałem zdanie w głowie pookładane.... ale to jak kopanie się z koniem wiec nie skomentuje.
Dobrze że się najebałem. Bo na trzeźwo bym tego nie dał rady obejrzeć. Kurwa co za umysłowe lewackie dno.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
48% obywateli USA nie wie jak wytwarza się czekoladowe mleko.
Widziałem dość chwilę temu jakąś tam sondę uliczną, było widać, że materiał zrobiony w miarę rzetelnie, nie na siłę i wyłapanie/lub podstawienie "śmieszkowych" odpowiedzi. Pamiętam jak dziś, że po zadaniu właśnie tego pytania, padło takie sformułowanie:
"Zalewają mlekiem kulki nesquika, a później je wyciągają"
Osoba (ze 30+), z której ust padła ta odpowiedź, była naprawdę przekonana, że to właśnie tak się odbywa...
Dla mnie toto wszystko sa atencjusze bez pomysłu na życie i sensownych zainteresowań.
Ja pierdoleeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W połowie wyłączyłem, bo nie dałem rady tego oglądać, a raczej tych podludzi. Czasami zastanawiam się, co by było gdyby Hitler żył.
Darmozjadów i matołów banda!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów