Biorąc to na logikę, dokładnie tyle mają te niedzielne spędy sensu:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak dobrze, że mama już nie każe chodzić co?
dawno nie byłem ale czegoś tu brakuje - za ciasteczko płaci się przed czy po konsumpcji ???
Płyta_Gnojowa napisał/a:
Jak dobrze, że mama już nie każe chodzić co?
Ciesze się, że wreszcie ci odpuściła chodzenie do kościółka. Co ty zrobisz z taką górą czasu w niedzielę?
@up Ale żeś mu dojebał, teraz się pewnie nie odezwie, tak go zgasiłeś, szacun.
Nie wiem w czym problem. Ludzie chodzą tam dobrowolnie wiedząc jak wyglądają obchody mszy, poza bandą gimboateuszy, którzy muszą odreagować na sadolu i pochwalić się w gimnazjum swoją wrzutą
Warto byłoby się jeszcze dowiedzieć dlaczego w odpowiednich momentach mszy się stoi, siedzi i klęczy no ale po chuj.
Pierdolnę obrazek gnojący kościół (który nawiasem mówiąc w ciężkich czasach jednoczył Polaków i pomógł nam je jakoś przetrzymać) i będę zbierał piwa. Brawo!!!
Pierdolnę obrazek gnojący kościół (który nawiasem mówiąc w ciężkich czasach jednoczył Polaków i pomógł nam je jakoś przetrzymać) i będę zbierał piwa. Brawo!!!
Tegiesman napisał/a:
Warto byłoby się jeszcze dowiedzieć dlaczego w odpowiednich momentach mszy się stoi, siedzi i klęczy no ale po chuj.
Jak cie boli dupa, to wstukaj google.pl i wpisz "proktolog" oraz nazwę swojego miasta.
@gordonviet z tak chujowymi ripostami tylko się pogrążasz. Wyszedłbyś na mądrzejszego gdybyś siedział cicho
"Zjazd ateistów:
Po przywitaniu wszyscy ateiści poszli pogrozić Bogu, pokazać jak sobie świetnie radzą bez niego.
Wszyscy skaczą jak najwyżej krzycząc "Boże, Ty chu*u, Nic nam nie zrobisz!" itp. Tylko jeden facet
siedzi na kamieniu i czyta gazetę.
Podchodzi do niego przewodniczący zjazdu i pyta:
-A czemu Pan nie bluzga na Boga?
-Bo w niego po prostu nie wierzę."
Po przywitaniu wszyscy ateiści poszli pogrozić Bogu, pokazać jak sobie świetnie radzą bez niego.
Wszyscy skaczą jak najwyżej krzycząc "Boże, Ty chu*u, Nic nam nie zrobisz!" itp. Tylko jeden facet
siedzi na kamieniu i czyta gazetę.
Podchodzi do niego przewodniczący zjazdu i pyta:
-A czemu Pan nie bluzga na Boga?
-Bo w niego po prostu nie wierzę."
To ja opiszę seks: Włóż-wyjmij, włóż-wyjmij, włóż-wyjmij. No kurwa mać, od tysięcy lat się tym jarają ludzie...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów