Facebukkake.cum napisał/a:
,
Ikonki piwa są super, ogólnie rastry na stronie można wrzucać z wodotryskami. No ale logo powinno być jednak minimalistyczne...
Niech Cent zdecyduje
Zerknąłbym też na typografie shoutboxa... (najlepiej Comis Sans )
Generalnie zrobiłem wersje minimalistyczną logo, Został mi napis i już stwierdzam że nie pasuje do strony, zwłaszcza do piw, które może nawet przerobić pod logo ale tak aby zachowały klimat jeśli byście się zdecydowali na minimalizm, chociaż zwykły kowalski nie posiadający wiedzy o sztuce tworzenia webdesignu może tego nawet nie zauważyć (ja osobiście właśnie byłbym za tą wersją którą wrzucę jak skończę ale z moim zdaniem i tak się nikt nie liczy). :p
EDIT:
A chuj poświęcę się i zrobię cały wygląd strony głównej bo tylko tak będzie to nowoczesne, przyszłościowe i będzie miało ręce i nogi ...
EDIT2:
Zrobiłem na szybko zarys w jaką stronę powinien iść wygląd strony aby za 2 lata nie wiał chujem, bierzcie pod uwagę ze to nie jest gotowy finalny projekt tylko zarys, nikt mi za to nie płaci żebym teraz siedział 3 dni i tworzył nowy szablon strony perfekcyjny w każdym detalu, skupiłem się jedynie na tym aby wyglądało to nowocześnie jak na 2019 rok i wyeliminowałem błędy które nie powinny mieć miejsca w profesjonalnym projekcie. generalnie chuja to warte bo już ustaliliśmy że są tu zwolennicy designu z 2008 roku i napiszą że chujowe. Dodatkowo dodałem znak wodny w playerze który swoją droga gorzej wyglądać chyba już nie może.
Nie wiem czy admin ma możliwość edycji jego kolorystyki ale się rozmarzyłem ...