Nasrałbym jej na wycieraczkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Nasrałbym jej na wycieraczkę.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zawsze w takich filmikach trzeba mieć na uwadze że przedstawiają ułamek większej całości; tutaj baba napierdala psa. Ale dlaczego napierdala? może ten pies to jakieś pojebane bydle terroryzujące okolicę bo jego właściciel nie widzi w tym nic złego?
Przecież tam są dwa psy. Ten atakujący akurat jest widoczny najmniej ale nie rozumiem czemu napierdala owczarka.
I bardzo dobrze, że mu wyjebała ma nauczkę! Z debilami się nie dyskutuje, tylko neutralizuje ,a nie bawi z dyskusję.
Obrończyni szczekającego szczura, najebała drugiego szczura, i obrońcę szczurów. Pewnie i sama obrończyni będzie miała teraz przejebane. No i jak tu nie dać piwka, skoro miód dla oczu
PS. Pies byłby uwiązany na podwórku właściciela i pilnował obejścia jeden z drugim, byłby zacnym psem, i nic by się nie stało. A tak to jest szczekającym szczurem, i groźnym szkodnikiem, i tak się stało, jak powinno.
PS. Pies byłby uwiązany na podwórku właściciela i pilnował obejścia jeden z drugim, byłby zacnym psem, i nic by się nie stało. A tak to jest szczekającym szczurem, i groźnym szkodnikiem, i tak się stało, jak powinno.
Ech. Dlatego trzeba od razu takiej przyjebać i nie patrzeć, co w internecie napiszą.
Tak sobie dać przez łeb zajebać, gorzej, niż psu...
Tak sobie dać przez łeb zajebać, gorzej, niż psu...
janlew napisał/a:
Obrończyni szczekającego szczura, najebała drugiego szczura, i obrońcę szczurów. Pewnie i sama obrończyni będzie miała teraz przejebane. No i jak tu nie dać piwka, skoro miód dla oczu
Ogółem nie patrzę na to jak kto ma w domu, ale jeżeli u Ciebie są szczury takiej wielkości, to może czas pomyśleć o jakiejś deratyzacji?
Co do filmu, to prawdopodobnie klasyczne zdarzenie- coś pitbullopodobnego dostało amoku typowego dla źle chowanego psa tej rasy i rzuciło się na drugiego psa. Na początku filmu i w 14 sekundzie widać, że ten (chyba) owczarek leży i drugi go atakuje.
Pozostaje tylko gdybać, który pies należy do kogo.
Kiedy oglądam takie filmiki, to na poważnie myślę o zrobieniu pozwolenia na broń. Człowiek jeździ po kraju, ludzie chowają różnego typu psy, to nigdy nic nie wiadomo, a takiej cholery byle patykiem czy kamieniem się nie odgoni.
chuj z tymi psami, dla mnie dwa do odjebania, są dwa rodzaje zwierząt, dzikie i hodowlane, te drugie jak sama nazwa wskazuje hoduje się i trzyma w zagrodach, na sznurkach itd. jak właściciel nie potrafi, nie chce pilnować swojego pupila, czy świni, to odjebać wszystko jak leci, jak bym miał ochotę na kontakt z przyrodą to poszedł bym do buszu, a nie przed własny dom
ps. piwo dla pani z motyką
ps. piwo dla pani z motyką
kosodrzewinę pod żebro to i pitbulowi i tej Pani bym dał.
kurwa jebana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów