📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pan brudnopis chyba nie przepada za amatorami biegania. Też uważam to za trochę pedalskie.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Pan brudnopis chyba nie przepada za amatorami biegania. Też uważam to za trochę pedalskie.
Sądze że dla 90% przesiadujących tutaj kazdy sport jest pedalski
Oby do Polski to sprowadzili ten naród zasługuje na srogi wpierdol od czarnych.
Wiedział co robi, którą stroną bić i gdzie bić. Typa trochę poboli, ale nic mu nie będzie.
Gdy Half-Life wejdzie za mocno ...
Bijący to robol .. wracał z budowy .. pewnie małolat go wkurwił .. miał pod ręką młotek to dojebał mu młotkiem .
Podkreślmy fakt, że sprawcą jest ciapaty. Powinno się wyderatyzować Europę i UK z tych odpadów społecznych
CzerstWybut napisał/a:
Sądze że dla 90% przesiadujących tutaj kazdy sport jest pedalski
Czytając komentarze też czasem mam takie wrażenie. Ale bywa też w drugą stronę - pedały, które jeżdżą na kolarkach, biegają lub grają w piłkę w dupę kopaną, mają tendencje do posądzania normalnych ludzi (takich którzy nie akceptują gejowych wynaturzeń), za takich którzy nie uprawiają sportu, lub wręcz że są zapasionymi knurami.
Kulosy połamane, chłop z łomem się nie pierdolil.
Pewnie brytolski lewak
PutinToSmiec napisał/a:
Bijący to robol .. wracał z budowy .. pewnie małolat go wkurwił .. miał pod ręką młotek to dojebał mu młotkiem .
sam jesteś młotek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów