📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
shootinputin napisał/a:
Ja się kurwa pytam, co to znaczy?
<3 x 1000000 to wg mnie 'mniejsze od 3 milionów'. mam nadzieję, że pomogłem
0:46 i mandacik...
wkurwiają mnie Ci wszyscy beatboxerzy, co dupastepy robią zamiast rozwijać beatbox, siedzą w jednym temacie i liczą na oklaski..
Dubstep to takie music wannabe z tym że nigdy nią nie będzie, gówno to i tyle
<3-8 x 1000000 (dla niewtajemniczonych ruchanie w dupę)
kurwa ludzie zacznijcie używać slow a nie jakiś zmyślonych znaczków które tylko gimbusy ogarniają bo w tibie grali... ja nawet nie wiem co to Xd czy xD huj jeden wie jak to się pisze :\ ludzie ogarnijcie się :\ bo niedługo będziemy większymi mongołami niż ruscy
Kurwa co to robi na Sadistic'u?
Nikt nie wpada pod samochód, nigdzie się krew nie leje, nikt nie dostaje wpierdol, nikt nie ląduje ryjem na chodniku więc co to kurwa tu robi?
Nikt nie wpada pod samochód, nigdzie się krew nie leje, nikt nie dostaje wpierdol, nikt nie ląduje ryjem na chodniku więc co to kurwa tu robi?
Stanisław Skitlex zaprasza do zabawy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów