📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
pener już dodawał popisy tego gościa
sadistic.pl/reakcja-na-dubstep-vt91007,45.htmcomments
trzeba przyznać że ma skill
sadistic.pl/reakcja-na-dubstep-vt91007,45.htmcomments
trzeba przyznać że ma skill
hipstery jebane.
coś jest mniejsze od 3 i pomnożone przez 1000000 nie dam rady tego roziwązać ;/
Nie no sadystyczne po chooyu kurwa, jak bym chciał posłuchać beatboxu to wpisał bym beatbox na youtube... a jako że nie chcę słuchać beatboxu to wlazłem na sadistic.pl a tu co ? beatbox kurwa ! gość pluje do mikrofonu i myśli że jest fajny, w sumie może i jest ale huj z nim w końcu to sadystyczny portal a nie last.fm czy inne muzyczne gówno ...
7:33 - mamy w końcu czarnego papieża.
Powinno zostać usunięte ze względu na tytuł, który nic nie mówi o treści.
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
Chyba te facebookowe serduszka, pomnozone razy 10000.
Bardzo uzdolniony bezrobotny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów