Kurwa co to robi na Sadistic'u?
Nikt nie wpada pod samochód, nigdzie się krew nie leje, nikt nie dostaje wpierdol, nikt nie ląduje ryjem na chodniku więc co to kurwa tu robi?
Jak chcesz naprawdę sadystyczne filmiki to zapraszam do działu hard. Zauważ, że od bardzo długiego czasu na sadola trafiają filmiki, które nie mają z sadyzmem nic wspólnego, więc przestań pierdolić i idź do harda jak jesteś aż tak spragniony mocnych wrażeń, tylko przypadkiem się nie zesraj jak zobaczysz co tam jest.
<3-8 x 1000000 (dla niewtajemniczonych ruchanie w dupę)
Nie jestem wtajemniczony i nie zamierzam tego zmieniać
kurwa ludzie zacznijcie używać slow a nie jakiś zmyślonych znaczków które tylko gimbusy ogarniają bo w tibie grali...
Dla mnie "slow" znaczy "powoli" i nie znam niczego o takiej nazwie, co można by było używać - to jakiś żargon? Nie grałem nigdy w tibię, może dlatego nie rozumiem.
Co do tego gościa to może i ma skilla, ale od czasu do czasu pierdzi do mikrofonu, a tego nie lubię. Nie siedzę w temacie, ale dla mnie beatbox = Roxorloops.
motyw z 08:25 jest naprawdę niezły
Dobry motyw to miała twoja matka w tym, żeby mi zajebać portfel.
Jak chcesz naprawdę sadystyczne filmiki to zapraszam do działu hard. Zauważ, że od bardzo długiego czasu na sadola trafiają filmiki, które nie mają z sadyzmem nic wspólnego, więc przestań pierdolić i idź do harda jak jesteś aż tak spragniony mocnych wrażeń, tylko przypadkiem się nie zesraj jak zobaczysz co tam jest.
Co ty nie powiesz?
To nawet śmieszne nie jest, nie wspominając o opisie. Na kwejku to by przeszło ale no kurwa, nie tutaj
Więc nie pierdol proszę.
, zatem <3 x 1000000 - oznacza to, że gość jest niższy od 3 milionów ludzi w Anglii?