P.S. zgromadzenia w dobie wirusa mogą wynosić nie więcej niż 30 osób
P.S. zgromadzenia w dobie wirusa mogą wynosić nie więcej niż 30 osób
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biali Brytyjczycy stanowią 87,7% populacji . Biali stanowią 92.5 % populacji w Wielkiej Brytanii. Biali mają dodatni przyrost naturalny .
Biali Niemcy stanowią 80% populacji . Biali stanowią 92.6% populacji w Niemczech. Biali mają dodatni przyrost naturalny.
Za wiki.
Także trochę mijasz się z prawdą .....
Skąd Ty masz te statystyki?
Byłeś za granicą że takie głupoty pierdolisz?
Biali Brytyjczycy stanowią 87,7% populacji . Biali stanowią 92.5 % populacji w Wielkiej Brytanii. Biali mają dodatni przyrost naturalny .
Biali Niemcy stanowią 80% populacji . Biali stanowią 92.6% populacji w Niemczech. Biali mają dodatni przyrost naturalny.
Za wiki.
Także trochę mijasz się z prawdą .....
Przecież muslimy z Syrii czy jakiś pobliskich krain też można uznać za białych.... oczywiście jak zdejmą te kaptury... W każdym razie rozmnażać się będą jak króliki i niebawem ulice będą za wąskie...
U nas także można zobaczyć podobne zgromadzenia upośledzonych zjebów.
Nasze zjeby łba Ci nie upierdolą ... Także szanuj swoich zjebów bo możesz mieć cudzych ...
P.s. To pewnie tylko kwestia czasu aż poleje się trochę więcej krwi.
Ja sie pytam gdzie jest do kurwy nedzy IRA ??
Ira stacjonuje głównie w polnocnej Irlandii. Dodam ze wlasnie między innymi nie ma tego tyle tutaj bo od razu jest gonione. NI to ostatni czysty w miarę bastion UK
Ja sie pytam gdzie jest do kurwy nedzy IRA ??
Siedzą w Irlandii i pewnie się cieszą widząc te muzułmańskie inkubatory.
Siedzą w Irlandii i pewnie się cieszą widząc te muzułmańskie inkubatory.
IRA już nie ma. Zostały pojedyncze przypadki w mieście Derry/Londonderry. Miasto jest podzielone na katolicką i protestancką część. W samym Belfaście od wielu lat spokojnie ale Parchatych i tak jest sporo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów