P.S. zgromadzenia w dobie wirusa mogą wynosić nie więcej niż 30 osób
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie zgromadzenie - one idą po zasiłek.
Dla nich już nie ma ratunku, w zjednoczonych emiratach brytyjskich jest już więcej ciapatych niż rodowitych angoli, tak samo jak w niemczech, francji i innych spierdolonych lewackich państewkach. Przyjdzie czas, że będą nas błagać o pomoc a my wtedy powinniśmy zachować się tak jak anglia i francja w '39tym.
...Przyjdzie czas, że będą nas błagać o pomoc...
Ta, już niemiaszki i angole ustawiają się w kolejce po azyl w Polsce
Ta, już niemiaszki i angole ustawiają się w kolejce po azyl w Polsce
Historia już różne rzeczy pokazała.
Dla nich już nie ma ratunku, w zjednoczonych emiratach brytyjskich jest już więcej ciapatych niż rodowitych angoli, tak samo jak w niemczech, francji i innych spierdolonych lewackich państewkach.
Biali Brytyjczycy stanowią 87,7% populacji . Biali stanowią 92.5 % populacji w Wielkiej Brytanii. Biali mają dodatni przyrost naturalny .
Biali Niemcy stanowią 80% populacji . Biali stanowią 92.6% populacji w Niemczech. Biali mają dodatni przyrost naturalny.
Za wiki.
Także trochę mijasz się z prawdą .....
Biali Brytyjczycy stanowią 87,7% populacji . Biali stanowią 92.5 % populacji w Wielkiej Brytanii. Biali mają dodatni przyrost naturalny .
Biali Niemcy stanowią 80% populacji . Biali stanowią 92.6% populacji w Niemczech. Biali mają dodatni przyrost naturalny.
Za wiki.
Także trochę mijasz się z prawdą .....
Tiaaaa kurwa... Biali... a liczył to lewak
Jest jednak coś co mnie zaskakuje... Nie wiedziałem tylko że ten zrzut z Warszawskiej Czajki to na ulice Londynu wypłynie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów