Kurwa, jak było to
Na statku po obiedzie ida marynarze i widzą że stary bosman siedzi po turecku i coś pali. podchodzą i się pytają.
- Bosmanie , co palicie ??
- Łoniaki dziewczyny z portu- odpowiada bosman.
- Możemy zapalic z bosmanem??- pytają marynarze.
No wiec usiedli i zapalili razem
- Ale super towar, nie wiedziałem że to wogóle mozna palić- pochwalili bosmana marynarze.
Jakiś czas później sytuacja się powtarza i marynarze znowu chwalą "palenie" bosmana.
Po kilku dniach i wizycie w kolejnym porcie idzie bosman i widzi że marynarze coś palą.
Podchodzi i pyta,
- Marynarze, co palicie ??
- Łoniaki dziewczyny z portu- odpowiadają dumnie marynarze.
- Mogę zapalić z wami?? pyta bosman.
- Jasne - pada odpowiedź
No wiec usiedli bosman łapie bucha , po czym zaczyna się ksztusić , kaszle i ze skwaszoną miną mówi.
- Eeeeee, nie dobre, za blisko dupy rwane.
Na statku po obiedzie ida marynarze i widzą że stary bosman siedzi po turecku i coś pali. podchodzą i się pytają.
- Bosmanie , co palicie ??
- Łoniaki dziewczyny z portu- odpowiada bosman.
- Możemy zapalic z bosmanem??- pytają marynarze.
No wiec usiedli i zapalili razem
- Ale super towar, nie wiedziałem że to wogóle mozna palić- pochwalili bosmana marynarze.
Jakiś czas później sytuacja się powtarza i marynarze znowu chwalą "palenie" bosmana.
Po kilku dniach i wizycie w kolejnym porcie idzie bosman i widzi że marynarze coś palą.
Podchodzi i pyta,
- Marynarze, co palicie ??
- Łoniaki dziewczyny z portu- odpowiadają dumnie marynarze.
- Mogę zapalić z wami?? pyta bosman.
- Jasne - pada odpowiedź
No wiec usiedli bosman łapie bucha , po czym zaczyna się ksztusić , kaszle i ze skwaszoną miną mówi.
- Eeeeee, nie dobre, za blisko dupy rwane.
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis