📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca miał szczęście, że łoś wpadł w poślizg. Inaczej mielibyśmy pewnie materiał na harda.
Wiem że zabrzmię jak jakiś nawiedzony ekozjeb, ale to człowiek wszedł na terytorium tego łosia, nie na odwrót.
radek225 napisał/a:
Wiem że zabrzmię jak jakiś nawiedzony ekozjeb, ale to człowiek wszedł na terytorium tego łosia, nie na odwrót.
Idąc twoim tokiem rozumowania, powinniśmy dalej siedzieć w jaskiniach, bo cały teren poza (obecnie zasiedlony przez człowieka)to niegdyś było terytorium zwierząt
spike2222 napisał/a:
Idąc twoim tokiem rozumowania, powinniśmy dalej siedzieć w jaskiniach, bo cały teren poza (obecnie zasiedlony przez człowieka)to niegdyś było terytorium zwierząt
Nie mówię aby siedzieć w jaskiniach, ale pojedź do Holandii, to tam jest mnóstwo mostów "ecoductów". I takie mosty nie są też aż takim rzadkim widokiem w Polsce.
radek225 napisał/a:
Idź przywiązać się do trawnika.
Sajlenthill napisał/a:
Idź przywiązać się do trawnika.
Napisałem, że nie jestem nawiedzonym eko, greto-zjebem. Ale to, że nie mając kłów, pazurów, uber wzroku, czy nie umiejąc latać jak ptaki; opanowaliśmy Ziemię nie oznacza, że możemy robić co nam się podoba nie licząc się z niczym i nikim . W stosunkowo niedługim czasie opuścimy tą planetę i możemy ją zostawić w takim stanie, by inne gatunki mogły sobie na niej dalej żyć.
Ostatnio jakieś 50 metrów przed samochodem przebiegło mi stado dzików. Wyhamowałem prawie do zera i mówię do żony, że lepiej zwolnić, bo diabli wiedzą czy jakiś z tyłu nie zotstał. Ledwo skończyłem mówić, tuż przed maską przeleciał jeszcze jeden bydlak.
radek225 napisał/a:
Nie mówię aby siedzieć w jaskiniach, ale pojedź do Holandii, to tam jest mnóstwo mostów "ecoductów". I takie mosty nie są też aż takim rzadkim widokiem w Polsce.
Bzdury piszesz. Na autostradach i na Skach masz najszersze przeprawy dla zwierząt w UE zaś na S8 jest ich największe zagęszczenie
Ciekawe czy smaczny taki łoś
Ruskich powinno się kompletnie oddzielić od reszty świata. Trzeba dokończyć Chiński mur. Dogadają się za miskę ryżu.
Szkoda łosia i tyle.
łoś jaka fajtłapa, cztery nogi i sie wyjebał, no ludzie... xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów