Jak pisze sam mnq, warto przeczytać to głosem Krystyny Czubówny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jest to tak głupie, że aż śmieszne i tak bzdurne, że realne...
Boję się, że niedługo nie będzie opcji dostania łosia w sklepie... się zdżenderyzuje i chuj
Boję się, że niedługo nie będzie opcji dostania łosia w sklepie... się zdżenderyzuje i chuj
MNQ robi naprawdę zajebistą robotę. Jest jedynym autorem komiksów w Polsce, którego absolutnie wszystkie prace są świetne. I do tego technicznie jest ślicznie, nie jest to twór wypluty po 15 minutach w paincie, jak to u niektórych bywa.
Jeżeli łosoś czuje się człowiekiem to według prawa gender konsumując go... jesteśmy kanibalami.
Ciekawe swoją drogą, kim się czuje Andrzej Pałys gdy się nie czuje.
Ciekawe swoją drogą, kim się czuje Andrzej Pałys gdy się nie czuje.
Aaaa tam łosoś, a co jak wewnętrznie będzie czuł się płotką albo makrelą? Nie można z góry nazywać go łososiem, niech sam zdecyduje.
Jeden stary pedryl każe na siebie wołać Anna, to łosoś nie może być karasiem?
Jeden stary pedryl każe na siebie wołać Anna, to łosoś nie może być karasiem?
Łosoś zajebista ryba a odbudowanie jego populacji w dorzeczu Wiśly to jeden z lepszych żartów jakie ostatnio czytałem, ta rzeka to jeden wielki ściek. Żyłka po 3 wyjściach nad wodę rwie się w rękach.
Przepraszam, ale czy wam się nie wydaje, że to właśnie jest ironia? Czy tu przypadkiem nie chodzi o to, że ludzie to debile, bo zafiksowali się na tym jednym temacie i w kółko prowadzą jakieś bezsensowne dysputy?
Nie twierdzę, że gender jest dobre, ale jest jedno ale - zauważyłem, że ludzie przypisują gender wszystko co złe, dziwne i szokujące. A potem taka wieść idzie w świat i oto mamy takie sytuacje. Są też hermafrodyci, którzy mają po trochu z układu rozrodczego męskiego i żeńskiego, i co w takiej sytuacji? Nazywa się ich chorymi psychicznie...? Druga sprawa to właśnie kwestie związane z psychiką. Nie jestem oczywiście żadnym specjalistą, ale wydaje mi się, że homoseksualizm można porównać ot do autyzmu. Psychika człowieka jest skomplikowana... LGBT oczywiście potępiam.
Nie dla psa, dla pana to!
5 lat temu dymałem pannę, która pisała licencjat o gender i wtedy to była jakaś śmieszna teoria na uniwersytetach a teraz jak otwieram lodówkę to mnie atakuje gender. O chuj chodzi ?
@Radeghost
hehe co racja to racja, najlepiej, że sami się dają ogłupiać zamiast zasięgnąć wiedzy i myślą, że gender jako ideologia naprawdę istnieje, a tymczasem to tylko narzędzie poznawcze nie związane z tym o czym mówi Kościół. Gender od ponad 30 istnieje i nigdy nie zagrażało instytucji rodziny, a oni nagle dopisują mu dziwne cechy, zmieniają w ideologię i straszą niedouczony lud.
hehe co racja to racja, najlepiej, że sami się dają ogłupiać zamiast zasięgnąć wiedzy i myślą, że gender jako ideologia naprawdę istnieje, a tymczasem to tylko narzędzie poznawcze nie związane z tym o czym mówi Kościół. Gender od ponad 30 istnieje i nigdy nie zagrażało instytucji rodziny, a oni nagle dopisują mu dziwne cechy, zmieniają w ideologię i straszą niedouczony lud.
@Radeghost, pozwól, że każdy zinterpretuje to na swój sposób.
Prawica i Kościół złapały wręcz Boga za nogi dzięki upowszechnieniu tego słówka. Dobudowali do niego masę mitów, przekłamań, wyolbrzymili temat, postraszyli nim całe społeczeństwo i jako wisienkę na torcie do słowa "gender" doczepili słowo "ideologia" aby się ludziom jeszcze gorzej kojarzyło. Teraz można z pomocą tego określenia demonizować wszystko co ma choćby ledwie zauważalne lewackie inklinacje. Można oczernić tym każdego antyklerykała, każdemu oponentowi można się odgrażać, że dybie na zachodnią cywilizację, rodzinę i tradycję. Bo "gender". A wszystko to dzięki paru sprytnym sztuczkom, które z głupiego słowa oznaczającego "płeć kulturową" uczyniły broń masowego rażenia.
Prawica i Kościół złapały wręcz Boga za nogi dzięki upowszechnieniu tego słówka. Dobudowali do niego masę mitów, przekłamań, wyolbrzymili temat, postraszyli nim całe społeczeństwo i jako wisienkę na torcie do słowa "gender" doczepili słowo "ideologia" aby się ludziom jeszcze gorzej kojarzyło. Teraz można z pomocą tego określenia demonizować wszystko co ma choćby ledwie zauważalne lewackie inklinacje. Można oczernić tym każdego antyklerykała, każdemu oponentowi można się odgrażać, że dybie na zachodnią cywilizację, rodzinę i tradycję. Bo "gender". A wszystko to dzięki paru sprytnym sztuczkom, które z głupiego słowa oznaczającego "płeć kulturową" uczyniły broń masowego rażenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów