Lot z połowy lipca 2015 roku z okolic Ostrowa Wielkopolskiego. Ta komórka burzowa tego dnia wyrządziła trochę szkód na ziemi :p
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ty nagrywałeś? W sensie, pilotem jesteś?
Kiedy przeczytałem apokaliptyczne widoki, pomyślałem że wlecisz w sam środek chmury i będzie widać tylko przecinające się błyskawice Ale i tak piwko się należy za umiejętność pilotowania.
Chujowa jakość audio, pies mu jakiś wyje w samolocie...po chuj psa do samolotu brał? ...
No i pod koniec się wyjaśniło - pedał z bogatego domu
Kilka razy miałem przyjemność lecieć szybowcem i powiem wam że jest to kwintesencja lotnictwa. Wszystko dookoła wyje, trzeszczy i masz wrażenie za że chwile ten cały szmatolot się po prostu rozleci:) Latanie z silnikiem to banał, tutaj musisz dobrze kombinować by utrzymać się w powietrzu.
Adamkad napisał/a:
@up to Twoja stara wyje jak mu gałe robi
Potwierdzam. U mnie skamlała jak się krztusiła.
Ale faza chyba se kupie takie fruwadełko
Nikodem_Szulcc napisał/a:
Ale faza chyba se kupie takie fruwadełko
.odpalisz browara i zapuścisz na kompie symulator szybowca.tyle zrobisz
Tomikchomik1 napisał/a:
Chujowa jakość audio, pies mu jakiś wyje w samolocie...po chuj psa do samolotu brał? ...
Żebyś miał zagwozdkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów