znowu wróciłem na sadolaChuj w naukę i rozwój technologiczny, który daje nam takie coś! Ten świat potrzebuje resetu, bo mamy feministki, lewaków i gości, którzy do nagrania wbijają sobie szpilki w chuja!
Zawsze istnieli idioci, tylko wcześniej by zobaczyć musiałeś się na takiego napatoczyć a teraz dzięki technologi jaką jest internet możesz ich obejrzeć gdzie chcesz, kiedy chcesz i ilu chcesz.
Zawsze istnieli idioci, tylko wcześniej by zobaczyć musiałeś się na takiego napatoczyć a teraz dzięki technologi jaką jest internet możesz ich obejrzeć gdzie chcesz, kiedy chcesz i ilu chcesz.
Wiem. Dlatego bawią mnie tacy kretyni pieprzący o tym, jak to potrzebna jest III Wojna Światowa lub reset ludzkości. Ale idioci już mają to do siebie, że są tacy małostkowi.
Chuj w naukę i rozwój technologiczny, który daje nam takie coś! Ten świat potrzebuje resetu, bo mamy feministki, lewaków i gości, którzy do nagrania wbijają sobie szpilki w chuja!
Wiem. Dlatego bawią mnie tacy kretyni pieprzący o tym, jak to potrzebna jest III Wojna Światowa lub reset ludzkości. Ale idioci już mają to do siebie, że są tacy małostkowi.
Hue hue, chciał czynie chciał? a może choroba dwubiegunowa? rozdwojenie jaźni?
(wiem to sarkazm)
w Polsce to by się zaczęli modlić do tego i rzucać w to pieniędzmi
Raczej przyszedł by ktoś, komu te pieniądze by rzucali.
Internet ma to do siebie że jak wejdziesz z takim w polemikę i udowodnisz zadany bezsens wypowiedzi to w odpowiedzi dowiesz się że jestes idiotą nie łapiącym ironii.
O mnie mówisz? Ja wypowiedział się sarkastycznie, on to wyłapał i odpowiedział sarkastycznie. Nie widzę tu żadnego problemu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów