📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KidDynamite napisał/a:
ZabójczaMama
a może byś im tak od razu laskę postawiła każdemu po dwa razy?
Legła to stara kurwa
W necie sobie możesz pisać, bo tylko to ci pozostało. Rzucając takie teksty pokazujesz, że sam jesteś gorszym wieśniakiem, niż ci na filmie.
Kozak w necie, pizda w świecie.
A czy ktoś z was zauważył, że ona ciągle wyciera twarz i ma z deka mokre włosy? Sądzę, że albo doszło do jakiejś pyskówki między nią, a pustymi makówkami, albo ktoś wpadł na super zajebisty pomysł podrywu i chlusnął jej np. piwem w twarz. Jeśli tak, to nie dziwię się jej reakcji, a nawet szkoda, że nie trafiła.
Proszę nie łączyć Warszawiaków z legionistami;)
Jaki poziom Polskiej piłki nożnej tacy kibice....
Takich samych można spotkać też na waszych wypizdówkach, i tak jak wy uogólniacie warszawiaków, tak oni polaków, więc dajcie sobie spokój z stereotypami bo to świadczy tylko o waszej ignorancji
lysy w dresie z szalikiem dracy ryj--to na 100% totalny goryl z problemami z mysleniem za to rozwinietymi miesniami jak to u zwierzat.
nie szata zdobi czlowieka ale to nie sa ludzie
nie szata zdobi czlowieka ale to nie sa ludzie
helenka1 napisał/a:
W necie mocni, a jakby się jeden z drugim spotkał z tym bydłem to stuliłby pizdę w ziemie
No i? Czy zmienia to choć o promil fakt, że to zjeby bez mózgu?
lapps napisał/a:
@snq321
nie martw sie, akurat z tych typow to zaden nie bedzie siedzial cicho nawet jakby byl sam. co nie zmienia faktu, ze to wies ze stolicy
mordo te to jakies imbecyle, chłopaki co trenowali z oknińskim na gwardii(tedki) to by mogli nie siedzieć cicho, te to jakies pedały lol
To zmykaj stąd baranie jak za komuny Ci lepiej było lewaku.. Takiego jak Ty to z automatu od razu.
Haha nie mogę kurwa z tych waszych napinek
Teraz to "ścierwa, śmiecie, imbecyle, wsioki" a jak ruskie napierdalali stewardów we Wrocławiu podczas EURO to "prosimy was kibole, przywitajcie ruskich w Warszawie odpowiednio"
Teraz to "ścierwa, śmiecie, imbecyle, wsioki" a jak ruskie napierdalali stewardów we Wrocławiu podczas EURO to "prosimy was kibole, przywitajcie ruskich w Warszawie odpowiednio"
Najlepsze jest to, że jak ona czymś rzuciła to "zło zło agresja, zło zło agresja" a później "jak Ci kurwa wypierdole (...) kurwo, szmato" to już nie jest agresja I wiem, że rzuciła w niego czymś, ale kurwa... agresja jest agresją zawsze kurrrrrwaaa!
T-Will napisał/a:
W necie sobie możesz pisać, bo tylko to ci pozostało. Rzucając takie teksty pokazujesz, że sam jesteś gorszym wieśniakiem, niż ci na filmie.
Kozak w necie, pizda w świecie.
Jakie teksty? Że Legia to stara kurwa? Że Legia jebana jest? Że Legie trzeba pierdolić? Legie CWKS?
CENTRALNE WOJSKOWE KURWISKO SPORTOWE
Możesz sobie cisnąć na mnie haterze, ale tak jak w necie, tak w świecie na każdym meczu z Legią tak właśnie wydzieram ryja na STADIONIE. A nie jak te Twoje pojeby na Litwie, Łotwie czy gdziekolwiek poza granicami. Pamiętasz Wilno? Tacy właśnie są kibice Ległej. I gratulacje frajersko przegranego zeszłego sezonu + odpierdolcie się od Śląska, bo był nad wami w tabeli.
W takim temacie łysy, to dres albo chuligan. A jak nasz brązowy medalista z Londynu w zapasach to od razu "nie każdy łysy to dres", "nie oceniajcie ludzi po wyglądzie". Albo ja kurwa straciłem mózg albo ten świat się pierdoli jak króliczki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów