📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ździra no.
cieszycie ryja ale nikt nie wie o co poszło, brawo
@up to powiedz o co poszło
jedna wielka chujnia, panna, przyśpiewki, filmilk.
Co za pojeby.
I każdy chyba po chemioterapiii bo włosy powypadały. Albo dopiero odrastają.
Jebane ścierwa.
I każdy chyba po chemioterapiii bo włosy powypadały. Albo dopiero odrastają.
Jebane ścierwa.
Nie wiadomo o co poszło niemniej jednak bydło jest bydłem.
W necie mocni, a jakby się jeden z drugim spotkał z tym bydłem to stuliłby pizdę w ziemie
helenka1 - pewnie i tak, tylko zapomniałaś dodać, że bydło zawsze jest silne w grupie... jak idą przez miasto w 10, to drą japy na 3 dzielnice, jak idą we 2, to czasem coś się sadzą, ale tylko do normalnych ludzi, jak jedzie jeden dres tramwajem, to zazwyczaj siedzi cicho... Czemu tak się dzieje?? jakieś z archiwum "x" !!
A ja tam bym im postawiła piwo za to jak potraktowali żdzirę rzucającą rzeczami w miejscu publicznym. Miło mnie zaskoczyli i chuj, że wsiowo, każdy przejaw olewania plastiku jest godny podziwu, bo to zwykle przez słuchanie tępych cip te gnoje zachowują się jak półmózgi!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów