jechał prosto, a skręcił w prawo
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
A tak wogole o dzieki sadisticowi to wiem czego nie robic na moto. Te filmiki pobudzają wyobraźnię.
To nieźle chujowy z ciebie kierowca jak dopiero filmiki pobudzają twoją wyobraźnie a nie po 1 wyuczone przepisy ruchu drogowego , a po 2 sama jazda i logiczne myślenie .
Lepiej oglądaj więcej filmików i je zapamiętuj bo pewnie jeszcze sporo przepisów nie znasz a prawko zdane pewnie przez ojebanie kolby egzaminatorowi ;D
Debil na wlasne zyczenie sie rozj***l. Jezdze moto i NIE WYPRZEDZAM NA SKRZYZOWANIU wlasnie dlatego.
A tak wogole o dzieki sadisticowi to wiem czego nie robic na moto. Te filmiki pobudzają wyobraźnię.
Mam to samo.
To nieźle chujowy z ciebie kierowca jak dopiero filmiki pobudzają twoją wyobraźnie a nie po 1 wyuczone przepisy ruchu drogowego , a po 2 sama jazda i logiczne myślenie .
Lepiej oglądaj więcej filmików i je zapamiętuj bo pewnie jeszcze sporo przepisów nie znasz a prawko zdane pewnie przez ojebanie kolby egzaminatorowi ;D
Nie chodzi o przepisy, a o sytuacje, które ciężko czasami sobie wyobrazić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów