Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piękny materiał. Fun fact... mój ojciec przeszedł w drugiej wojnie światowej jedną z pierwszych tego typu operacji rekonstrukcji łokcia. Miał prawie całkowicie odstrzelone przedramię z działka kal. 40 mm. Przeprowadzili ją desantowani brytyjscy chirurdzy-ortopedzi operujący w podwarszawskich szpitalach polowych.
Tak tak twój ojciec pewnie walił konia szwabom i od tego sobie łokieć rozwalił a nie od jakiegoś działka. Na wojnie ucierpieli Zydzi, Rosjanie oraz Ukraincy (oczywiście mówie tu o europie wschodniej) polacy uciekli albo dołoczyli do sił niemieckich a nie walczyli...
Tak tak twój ojciec pewnie walił konia szwabom i od tego sobie łokieć rozwalił a nie od jakiegoś działka. Na wojnie ucierpieli Zydzi, Rosjanie oraz Ukraincy (oczywiście mówie tu o europie wschodniej) polacy uciekli albo dołoczyli do sił niemieckich a nie walczyli...
Ty jesteś kurwa taki pierdolnięty z zawodu, czy z racji pochodzenia ze związku kazirodczego?
Dobrze że facet się nie poddał i wytrzymał do końca.
Piwo dla pilota, że zachował zimną krew.
Kto cie kurwa strugał cymbale.... pijany dzepetto?
Żydzi kolaborowali z Nazistami, a w Gettach milicjanci żydowscy oddawali własne kobiety i dzieci na śmierć. Potem robili imprezy z Chaimem Rumkowskim. Ale to i tak nic w porównaniu z tym jak mordowali w ramach bolszewii, opartej zresztą na naukach żyda Marksa. Obecnie w Izraelu dalej mordują w Gettcie Gaza, na neonazistowską modłę tym razem, jako "wybrani".
Ukraińska swołocz podobni mordercy, proNazistowskie UPA i ich fani mordowali masowo i na potęgę nawet małe dzieci.
Ruscy, wymordowali najpierw swój naród, a przynajmniej to co w nim wartościowe było, potem w pakcie z Hitlerem napadli na Polskę. I mordowali dalej.
Wymieniłeś poza szwabami, trzech największych bydlaków. O czym więc ty pierdolisz żałosny parchu?
Planuje niedługo lecieć paralotnią i dzięki temu materiałowi jeszcze osobiście sprawdzę czy na pewno mnie instruktor dobrze zapiął.
Powiadasz? Życzę Ci dużo szczęścia i radości w tym postanowieniu
Powiadasz? Życzę Ci dużo szczęścia i radości w tym postanowieniu
ja pierdole, to nie tak
Planuje niedługo lecieć paralotnią i dzięki temu materiałowi jeszcze osobiście sprawdzę czy na pewno mnie instruktor dobrze zapiął.
Taa... Już to widzę..... Poleciało ze mną parę setek ludzi. Jeszcze się taki nie trafił, który by był w stanie sprawdzić, czy to co ma być pozapinane, jest pozapinane.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów