Jedno z najbardziej niebezpiecznych lotnisk na świecie, tuż za pasem znajduję się głęboka na 800 metrów dolina.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Jedno z najbardziej niebezpiecznych lotnisk na świecie, tuż za pasem znajduję się głęboka na 800 metrów dolina.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nawet jakby to i tak na ruskich by zwalili ze zamach ze to ze sro...
@pakicito
chciałeś chyba powiedzieć delegacja całego rządu
Jakby im sie udało i bezpiecznie wylądowali to bym na wszelki wypadek im mały atomowy ładunek zasadził tak dla sprawiedliwości.
chciałeś chyba powiedzieć delegacja całego rządu
Jakby im sie udało i bezpiecznie wylądowali to bym na wszelki wypadek im mały atomowy ładunek zasadził tak dla sprawiedliwości.
ruch wiekszy niz na Okęciu
Szkoda, że nie lądują w tym kierunku, z którego wylatują, może by ktoś nie zdążył wyhamować
a co za różnica czy dolina, góra, las czy łąka, jeśli samolot nie oderwie się przed końcem pasa to i tak się rozbije
@T-Will
Na filmiku tego nie ujęto, ale na drugim końcu pasa jest po prostu pionowa ściana, więc lądowanie na tym kierunku raczej odpada
Na filmiku tego nie ujęto, ale na drugim końcu pasa jest po prostu pionowa ściana, więc lądowanie na tym kierunku raczej odpada
g.co/maps/4p5b4
Rzeczywiście chyba bardziej bym się obawiał tego 'w górę' za lotniskiem niż 'w dół' przed.
Rzeczywiście chyba bardziej bym się obawiał tego 'w górę' za lotniskiem niż 'w dół' przed.
Smutne to czasy. Nie otwarłem nawet komentarzy a już wiedziałem, że będą w nich rządowe samoloty i delegacje : (
Znafcy, nie chodzi o krotki pas czy 800 metrowo przepaśc za, tylko o mgły i chmury które często są na rowni z pasem startowym. Ruch odbywa się tylko rano. Był tam nawet wypadek, chmury przyslonily pas startowy i pilot lądującego samolotu zle ocenil odległosc. Rostrzaskał się o skały przed pasem startowym
Prawie 5 minut czekania aż ktoś przedobrzy i sie spierdoli z tego urwiska...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów