📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Da rady, bo to rusek, wiecznie pijany, niczego się nie boi.

i żaden inny samolot tam nie poleci jak śmigłowy(pewnie tłokowy). Zwykły silnik turbinowy by się rozj🤬 po sekundzie takiego startu.

te domy na końcu pasa - coś pięknego jak tam władza kocha ludzi

Były pociski z gówna, teraz mamy Ruską antyrakietową zasłonę dymną.
po pierwsze to nie byl samolot tylko latajaca lodz
po drugie widze ze nasz basen narodowy moze tez sluzyc za pas startowy
po drugie widze ze nasz basen narodowy moze tez sluzyc za pas startowy

co najmniej 1000godziń przećwiczonych w symulatorze farmy
Ushiro Mawashi napisał/a:
A tak lądują
wiedziałem, że jakiś pajac to wstawi

noo, to teraz określenie pas startowy na gaciach nabiera znaczenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie