18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
zielak300 2013-12-25, 19:48 7
Szlachcic_Cygański napisał/a:

Od niepamiętnych lat przechodzą mnie ciarki, gdy oglądam lotra, ale to aż wydusiło mi łzy z oczu.

Nie płacz pizdo.
Zgłoś
uthero 2013-12-25, 19:50 1
rudy nie spiewa
Zgłoś
Herezzzy 2013-12-25, 20:08
wie ktoś może jak sie nazywa ta śpiewaczka?
Zgłoś
Zdzisław2002 2013-12-25, 20:59 21
BongMan napisał/a:

Nie zapomnę jak w gimnazjum poszliśmy na Władcę do kina i żłopaliśmy tatrę pils. Coś pięknego

Tobie chyba się popierdoliły nazwy filmów,teraz w kinach Hobbit leci

Skarżyć nie wolno,kapować nie wolno. Odegrać się wolno!
Zgłoś
Arbikus 2013-12-25, 21:18 1
ehhh przypomniało mi się otóż pewnego razu działo się to zimą z bratem napierdalalismy sie kijami myslac o obronie helmowego jaru a ze on starszy o pare lat wygrywał i gdy odskakiwałem od jego kija wjebałem sie w gówno a on smiejac sie do łez powiedział ze jak ryj mam krzywy to pasowałem do uruk hai to i teraz smierdzę tak jak oni

Bądź jak kundel bury i penetruj wszystkie dziury
Zgłoś
Lumpy1 2013-12-25, 21:41
Gówno dla debili
Ot taki tytuł powinien mieć ten syf

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
blezio 2013-12-25, 22:06 5
125$? Oddałbym swoją prawą nogę za taki spektakl.
Zgłoś
V................k 2013-12-25, 22:10 15
Lumpy1 napisał/a:

Gówno dla debili
Ot taki tytuł powinien mieć ten syf

Nie chwal się jak Cię w gimnazjum nazywają.
Zgłoś
Niet 2013-12-25, 22:24 2
To się kur** nazywa, kino na poziomie!
Zgłoś
GumowyKurczak 2013-12-25, 22:38 1
nie mogę się doczekać aż Hollywood weźmie się za sagę Wiedźmina
Zgłoś
Pablo_OPC 2013-12-25, 22:52
Na taką frajdę na "Grawitacji" bym się skusił, choćby to miało kosztować nawet ze 40 zeciszy...
Zgłoś
kubcikcsn 2013-12-25, 23:12
Władca to najlepsza trylogia jaka powstała, mało tego jedne z najlepszych filmów wszech czasów najlepszy w swojej kategorii, choć rozbieżny z książką tak samo jak Hobbit jest dla mnie arcydziełem. Ale muszę też dodać, że nie sam film wzbudza tyle emocji lecz właśnie muzyka komponowana przez Howarda Shore'a. Jednym słowem BRAWO. Poczciwy Tolkien pisał to latami, mam tylko taką skrytą nadzieję, że ktoś kiedyś w jednym ze studiów w hollywood weźmie się do czytania Wiedźmina, napisze scenariusz we współpracy z Spakowskim, a pierwszym kto się zgłosi do pisania muzyki będzie właśnie on Howard Shore.
Zgłoś
krzysiek0909 2013-12-25, 23:14 1
Do autora. Sprawdź co oznacza słowo epicki w języku polskim i dopiero zacznij go używać do budowania zdań.
Zgłoś
Wolf3D 2013-12-26, 0:23
Dzięki za film... niesamowite przeżycie... ponownie.
Zgłoś
x................s 2013-12-26, 0:54
lece o zakład, że cipy, które tutaj się tasują klaskaly również na harrym chuj potterze ahahahah

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów