📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Szlachcic_Cygański napisał/a:
Od niepamiętnych lat przechodzą mnie ciarki, gdy oglądam lotra, ale to aż wydusiło mi łzy z oczu.
Nie płacz pizdo.
BongMan napisał/a:
Nie zapomnę jak w gimnazjum poszliśmy na Władcę do kina i żłopaliśmy tatrę pils. Coś pięknego
Tobie chyba się popierdoliły nazwy filmów,teraz w kinach Hobbit leci
ehhh przypomniało mi się otóż pewnego razu działo się to zimą z bratem napierdalalismy sie kijami myslac o obronie helmowego jaru a ze on starszy o pare lat wygrywał i gdy odskakiwałem od jego kija wjebałem sie w gówno a on smiejac sie do łez powiedział ze jak ryj mam krzywy to pasowałem do uruk hai to i teraz smierdzę tak jak oni
Ot taki tytuł powinien mieć ten syf
Lumpy1 napisał/a:
Gówno dla debili
Ot taki tytuł powinien mieć ten syf
Nie chwal się jak Cię w gimnazjum nazywają.
nie mogę się doczekać aż Hollywood weźmie się za sagę Wiedźmina
Na taką frajdę na "Grawitacji" bym się skusił, choćby to miało kosztować nawet ze 40 zeciszy...
Władca to najlepsza trylogia jaka powstała, mało tego jedne z najlepszych filmów wszech czasów najlepszy w swojej kategorii, choć rozbieżny z książką tak samo jak Hobbit jest dla mnie arcydziełem. Ale muszę też dodać, że nie sam film wzbudza tyle emocji lecz właśnie muzyka komponowana przez Howarda Shore'a. Jednym słowem BRAWO. Poczciwy Tolkien pisał to latami, mam tylko taką skrytą nadzieję, że ktoś kiedyś w jednym ze studiów w hollywood weźmie się do czytania Wiedźmina, napisze scenariusz we współpracy z Spakowskim, a pierwszym kto się zgłosi do pisania muzyki będzie właśnie on Howard Shore.
Do autora. Sprawdź co oznacza słowo epicki w języku polskim i dopiero zacznij go używać do budowania zdań.
lece o zakład, że cipy, które tutaj się tasują klaskaly również na harrym chuj potterze ahahahah
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów