A hejterów zlać cieplutkim, świątecznym sikiem skoro wolą trwać w swojej płyciźnie intelektualnej.
Chyba najpiękniejszy soundtrack filmowy, jaki słyszałem. Film i książka również. Arcydzieła, to nie ulega wątpliwości.
Mało w życiu widziałeś, słyszałeś i czytałeś.
Ale sama opcja zagrania tego na żywca pod obraz, rewelka.
Mało w życiu widziałeś, słyszałeś i czytałeś.
Ale sama opcja zagrania tego na żywca pod obraz, rewelka.
Jako kinoman słyszałem mnóstwo soundtracków filmowych, ale ten z LOTR uwielbiam najbardziej. Należę do najwierniejszych fanów prozy Tolkiena i uważam film za najlepszą adaptacje.
Z soundtraków polecam również: 'Lolita' Morricone z 1997, 'Solaris' Cliffa Martineza, 'Drive' również Martineza, 'Wichrowe Wzgórza' Ryûichi Sakamoto, 'Twin Peaks' Angelo Badalamentiego, 'Stalker' Artemeva, 'Dziewczyna z Tatuażem' Reznora i Rossa.
Jako kinoman słyszałem mnóstwo soundtracków filmowych, ale ten z LOTR uwielbiam najbardziej. Należę do najwierniejszych fanów prozy Tolkiena i uważam film za najlepszą adaptacje.
Z soundtraków polecam również: 'Lolita' Morricone z 1997, 'Solaris' Cliffa Martineza, 'Drive' również Martineza, 'Wichrowe Wzgórza' Ryûichi Sakamoto, 'Twin Peaks' Angelo Badalamentiego, 'Stalker' Artemeva, 'Dziewczyna z Tatuażem' Reznora i Rossa.
Widzisz. sam się zdiagnozowałeś. Jako najwierniejszy fan Tolkiena podświadomie dodajesz wartość do rzeczy związanych z jego twórczością.
Pierwszy z brzegu lepszy OST: The Beekeeper
Eleni Karaindrou - O Melissokomos (nazwa albumu)
Współtwórcą muzyki jest Polak, Jan Garbarek.
Do znalezienia w Spotify np.
Po prostu wybaczmy ludziom, którzy oglądali lotra na 16 calowym monitorze z głośnikami za 20złotych z pobliskiego kiosku komputerowego...
Widzisz. sam się zdiagnozowałeś. Jako najwierniejszy fan Tolkiena podświadomie dodajesz wartość do rzeczy związanych z jego twórczością.
Pierwszy z brzegu lepszy OST: The Beekeeper
Mistrzem obiektywnego spojrzenia na sprawę niestety nie jesteś, bowiem powyższe słowa są umotywowane indywidualną interpretacją jak i emocjonalnymi pobudkami i nawet jeśli nie w głównej mierze, to jednak zawsze. "Nie, posłuchaj, to jest lepsze!" Nie bądźmy hipokrytami. Pojęcia to jest bardzo względne. Dla każdego, bez wyjątków.
Tutaj całość (od 3:30)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów