📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Nie zapomnę jak w gimnazjum poszliśmy na Władcę do kina i żłopaliśmy tatrę pils. Coś pięknego
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
żadna nowość. A do tom&jerry jak robili muze? Leciało na ekranie i okrkiestra zapierdalała.
kurwa też sie macie czym podniecać
Krótko mówiąc - zajebiste w chuj!
Chyba najpiękniejszy soundtrack filmowy, jaki słyszałem. Film i książka również. Arcydzieła, to nie ulega wątpliwości.
Polecam nasz polski Festiwal Muzyki Filmowej w Krakowie. Jakieś trzy lata temu był właśnie Władca. Coś zajebistego.
youtube.com/watch?v=TItyQs29ZQ0
youtube.com/watch?v=TItyQs29ZQ0
Jeszcze nie tak dawno robili dobre filmy (Władca Pierścieni, Gwiezdne Wojny, V jak Vendetta, Matrix) , a teraz albo gówniane filmy o superbohaterach dla zbuntowanych zjebów w moim wieku albo komediogówna albo przekłamane filmy historyczne. Nosz kurwa. Żeby do kina iść raz na rok...
A może to nie jest seans w kinie z muzyka na żywo, tylko właśnie nagrywanie ścieżki dźwiękowej jak robią profesjonaliści w Hollywood? Czyli dyrygent widzi co się dzieję w danym momencie filmu i może dopasować nastrojem utwór, tak samo jest z porządnymi dubbingami do filmów i gier.
Od niepamiętnych lat przechodzą mnie ciarki, gdy oglądam lotra, ale to aż wydusiło mi łzy z oczu.
Do obejrzenia raz. Szkoda.
Chciałbym zobaczyć trylogię w wersji rozszerzonej z orkiestrą. Oczywiście jednej nocy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów